Покорете вълната на преносимите безжични настолни лампи с преносимата настолна лампа Trip от Design By Us

15 ноември 2023
Покорете вълната на преносимите безжични настолни лампи с преносимата настолна лампа Trip от Design By Us
Чудесна комбинация от стилен дизайн, качествени материали, гъвкав интериорен дизайн и практично осветление е това, което характеризира красивата колекция осветителни тела Trip Portable от датската дизайнерска компания Design By Us. Здравият дизайн на корпуса на лампата, съчетан с широкия абажур и меките ръбове, придава на настолната лампа артистично, органично усещане, напомнящо на горска гъба - дизайн, който отдавна е популярен сред модерните настолни лампи.

Неограничено удоволствие от лампата, на закрито и на открито

Вдъхновеният от природата щрих е добре подбран, тъй като лампата е акумулаторна, така че можете да се наслаждавате на уютното ѝ осветление както на закрито, така и на открито. Лампата има вградена батерия, която захранва светодиодния източник на светлина. В доставката е включено USB зарядно устройство. След 9 часа зареждане лампата може да свети минимум 14 часа, така че да имате светлина за цялата дълга вечер. Интензитетът на светлината може да се регулира с три настройки, така че винаги ще имате подходящото осветление за всеки повод. Освен това Trip Portable може да се похвали със степен на защита IP44, която предпазва лампата от проникване на влага и водни пръски.

Избрани материали и ръчно изработен качествен дизайн

Практическите предимства на лампата са прекрасно допълнени от изключителен дизайн, който ще развълнува и най-претенциозните ценители на дизайна. Здравото тяло е изработено от истински мрамор с индивидуални жилки по повърхността, което прави всяка лампа уникална. Абажурът е изработен от духано в устата стъкло, което добавя деликатен и грациозен щрих към солидното изражение на каменната основа, което води до хармоничен и успешен баланс.

Преносимата настолна лампа Trip се предлага в множество красиви цветове, които се различават по абажур и основа. Вижте цялата серия Trip Portable тук