Muuto Аксесоари за дома

Muuto вижда бял свят през 2006 г. и за няколко години компанията се превръща в една от най-големите марки за мебели и дизайн в Скандинавия. Сътрудничеството с водещи скандинавски дизайнери гарантира, че философията на Muuto непрекъснато се интерпретира и визуализира. С корените си в скандинавската дизайнерска традиция на естетика, функционалност и солидно занаятчийство, компанията създава уникални решения за мебели и интериорен дизайн.

Колекцията на Muuto е дом на аксесоари като популярните Куки Muuto Dots, които са подходящи за използване във всички помещения. Куките Dots са изработени от фаянс с различни цветни глазури. Това допринася за уникално и артистично изражение, което придава индивидуалност и характер на вашия интериор. Поставете ги до входа до Muuto Огледало в рамка за привлекателен и изключителен вид, който допринася за декоративно изражение.

Намерете неустоимите лампи от Muuto тук
Restore Tray Сив Melange - Muuto
В наличност сега
Restore Basket Пясък - Muuto
В наличност сега
Sketch Tool box Сив - Muuto
В наличност сега
Silent Ваза Ø15 Ясен - Muuto
В наличност сега
Story Pinboard Корк - Muuto
В наличност сега
Restore Basket Сив Melange - Muuto
Очаква се в: 4 - 6 дни
Покажи 36 от 191 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!