Muuto Аксесоари за дома

Muuto вижда бял свят през 2006 г. и за няколко години компанията се превръща в една от най-големите марки за мебели и дизайн в Скандинавия. Сътрудничеството с водещи скандинавски дизайнери гарантира, че философията на Muuto непрекъснато се интерпретира и визуализира. С корените си в скандинавската дизайнерска традиция на естетика, функционалност и солидно занаятчийство, компанията създава уникални решения за мебели и интериорен дизайн.

Колекцията на Muuto е дом на аксесоари като популярните Куки Muuto Dots, които са подходящи за използване във всички помещения. Куките Dots са изработени от фаянс с различни цветни глазури. Това допринася за уникално и артистично изражение, което придава индивидуалност и характер на вашия интериор. Поставете ги до входа до Muuto Огледало в рамка за привлекателен и изключителен вид, който допринася за декоративно изражение.

Намерете неустоимите лампи от Muuto тук
Kink Ваза Пясък - Muuto
В наличност сега
Tile Cushion Зелено - Muuto
В наличност сега
Arrange Desktop Tray 32x25 Brown Green - Muuto
Отново в наличност на: 19-07-2024
Dots Metal Ø2,7 Dark Green - Muuto
В наличност сега
Покажи 36 от 222 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!