Piet Hein Аксесоари за дома

Piet Hein е известен със създаването на елегантни и функционални аксесоари за дома, които съчетават непреходна естетика с практичност. От емблематичните му вази и стъкленици Superellipse до характерните му свещници и кани - дизайните на Пиет Хайн се характеризират с прост и хармоничен баланс между форма и функция. Използването на материали като неръждаема стомана и дърво отразява усещането му за качество и дълготрайност. Аксесоарите за дома на Piet Hein не само добавят нотка скандинавска елегантност към всяко пространство, но и включват дълбоко разбиране на нуждите на потребителите и техните ежедневни навици.

Вижте също лампи от Piet Hein тук!
Super Vase H25 Glass/White - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни

Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H20 Glass/Clear - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Saturn Candle Holder H36 Black - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H25 Glass/Clear - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H30 Glass/White - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Mars Candle Holder H14 Black - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H50 Glass/White - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H10 Glass/White - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H10 Glass/Clear - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Sydkorset Candle Holder Black - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Klaburet Stool White/Linen - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни
Super Vase H16 Glass/White - Piet Hein
Очаква се в: 3 - 5 дни

Очаква се в: 3 - 5 дни
Покажи 36 от 42 продукти

Candlesticks by Piet Hein

Свещниците на Piet Hein са шедьоври в света на дизайна, съчетаващи прости форми с фина елегантност. Неговите свещници, често кръстени на съзвездия и планети, са създадени с акцент върху функционалността и естетиката. Минималистичният подход в дизайните на Хайн създава вечно изражение, което се вписва във всеки стил на интериорния дизайн. Винаги изработени от висококачествени материали, свещниците излъчват уникална естетика и издръжливост. Характерната асиметрия и извивки на свещниците създават визуално интересен елемент, който добавя артистичен привкус към всяка атмосфера. Свещниците на Piet Hein са не само функционални предмети, които разпръскват светлина, но и произведения на изкуството, които съчетават форма и функция по забележителен начин.

Чаши на Piet Hein


Чашите на Piet Hein представляват съчетание от прости форми, естетическа привлекателност и практичност. Известен със създаването на непреходни дизайни, Пиет Хайн е успял да придаде на купичките отличителна елегантност. Неговите купи са с фина асиметрия и органична форма, която създава визуален интерес, като същевременно запазва функционалното си предназначение. Независимо дали са централен елемент на масата за хранене, или част от декора, купичките на Piet Hein придават изтънчен вид на всеки контекст. Тяхната универсалност ги прави подходящи както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, и представляват красиво съчетание на изкуство и функционалност в аксесоарите за дома. Superellipse на Piet Hein е геометрична форма, която съчетава характеристиките на елипса и правоъгълник. Тази уникална форма се е превърнала в емблематична в дизайнерския репертоар на Пиет Хайн и е най-известна с използването си в маси, лампи и чаши.
Купата, базирана на формата Superellipse, продължава увлечението на Hein по геометрията и естетиката. Той използва характерната форма Superellipse, за да създаде купа с уникален и обтекаем профил. Плоската повърхност и нежните извивки на купата ѝ придават модерен вид, като същевременно запазват функционалността ѝ като съд.

Лампите Superellipse можете да видите тук!

Ваза Piet Hein


Вазите на Piet Hein са тържество на простотата, елегантността и фината игра с формата. Неговата философия на дизайн, която обединява математиката и естетиката, е изразена в тези скулптурни обекти. Вазите на Хайн се характеризират с изчистени линии, балансирани пропорции и новаторски подход към дизайна. Вазите на Hein имат способността да се адаптират към различни стилове на интериорния дизайн - от модерни до по-класически пространства. Тяхната семпла елегантност ги прави подходящи за централна част от декоративни аранжировки или за фино изискан детайл във всеки дом. Вазите на Пиет Хайн са почит към красотата на добре дефинираната форма и показват таланта му да съчетава артистична чувствителност с практичност.

Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!