Дървени лампи

Внесете атмосферата навън с прекрасна дървена лампа от нашата гама стойност за парите. Дървото може да придаде на помещението лекота и спокойствие, а класическият материал винаги е бил важен елемент от скандинавския интериор точно по тази причина. Малка дървена настолна лампа може да направи огромна разлика в монохромния офис, а във всекидневната и кухнята дървена подова лампа или висяща лампа може да добави атмосферата, от която се нуждае вашият интериор.

Универсалният материал се предлага в различни абажури в зависимост от вида на дървото, така че можете да постигнете широка гама от изразни средства. Букът, брезата и ясенът са светли на цвят и придават светъл и ефирен вид, докато дъбът, махагонът и орехът придават усещане за спокойствие и атмосфера с по-тъмните си нюанси. Намерете нашата гама стойност за парите по-долу - и прочетете пълната ни колекция тук!
Ferris 4 Pendant Wood/Black - Lindby
В наличност сега
Покажи 36 от 404 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!