Добре дошли в Lampemesteren.bg
В Lampemesteren.bg сме събрали най-ексклузивните лампи от водещи дизайнери и производители от цял свят.
Обслужване на клиенти
info@lampemesteren.gr+359 8 001 114977
Данни за Обслужване на клиенти и работно време:
От понеделник до петък: 08:30-16:00 Ч. Събота-неделя: Затворено  Понастоящем службата за обслужване на клиенти може да обработва само запитвания, изпратени на английски език.
Информация за компанията
Lampemesteren.bg Birkmosevej 18 DK-6950 Ringkøbing Дания
Банка: Rinkjobing Landbobank Номер на сметката: 10140897 IBAN №.: DK7876700010140897 Swift код/BIC: RINGDK22Номер по ДДС: DK2421008
Запознайте се с нашия екип
Екипът на Lampemesteren е винаги готов да ви помогне.
Качество и дизайн
Ние ценим качеството и дизайна и нашата вълнуваща продуктова гама е внимателно подбрана. Това означава, че винаги можете да намерите лампата, която да отговаря на вашите нужди, независимо от вашия стил - класически, модерен или експериментален. Ще откриете лампи, които са неподвластни на времето, които ви провокират, вдъхновяват или трогват - лампи, които може би ще бъдат с вас до края на живота ви.
Изживяване
Вярваме, че покупката на дизайнерска лампа трябва да бъде преживяване, затова сме предоставили информация за историята на нашите лампи и техните дизайнери. Искаме да знаете както за лампата, така и за нейната история, така че да си купите уникален предмет, а не просто източник на светлина. Ще намерите също така подробни описания и техническа информация за всички наши лампи, както и много информация за различните дизайнери и производители.
Запознайте се с нас в социалните медии
Ние ви държим в течение, с последните тенденции и новини в областта на осветлението. Последвайте ни в социалните медии, където също така имате възможност да участвате в конкурси и да следите добрите оферти и промоции. Вдъхновете се от атмосферни изображения, с осветление за целия дом
Прочетете повече тук
Традиция и умения
Нашата компания майка, Wiese A/S, е основана през 1927 г. в Рингкьобинг, Дания, където и до днес се намират централата и шоурумът ни. Този дългогодишен опит означава, че можете да сте сигурни, че зад всяка продажба стои експерт по осветление.
Новопостъпили стоки
Гордеем се, че предлагаме на клиентите си най-новите продукти, налични навсякъде, както и новини и вдъхновение от света на дизайнерското осветление. Непрекъснато обновяваме раздела Новини на нашия уебсайт, за да можете и вие да сте в крак с новостите.
Пазарувайте, когато пожелаете - евтино
В нашия уеб магазин ще намерите широка гама от дизайнерски лампи на страхотни цени - уеб магазин, който имате свободата да разгледате от уюта на собствения си дом и в който можете да поръчате лампа, която да бъде доставена до входната ви врата.
Trustpilot
Вижте много положителни впечатления и отзиви на нашите клиенти в Trustpilot.
На много места по света


НАД 16 000 ПРОДУКТА

26 ДЪРЖАВИ, ВКЛ. САЙТ .COM

НАД 100 СЛУЖИТЕЛИ

НАД 100 ТОП МАРКИ
Lampemesteren непрекъснато се развива в стремежа си да бъде лидер на пазара на дизайнерски лампи. 
Основни ценности на Lampemesteren.bg
  • Ние сме професионалисти и се грижим за качеството и доброто обслужване
  • Ориентирани сме към клиентите и резултатите
  • Ние сме отзивчиви
  • Полагаме допълнителни усилия за нашите клиенти
  • Ние сме ангажирани и мотивирани
Свържете се с нас
Свържете се с нас, ако имате въпроси за лампи, светлинни източници, осветление като цяло или нещо друго. Ние сме на разположение на нашите клиенти преди, по време и след покупката им. Понастоящем службата за обслужване на клиенти може да обработва само запитвания, изпратени на английски език.По телефона +359 8 001 114977По пощата: info@lampemesteren.bg
Lampemesteren.bg се грижи за околната среда! Правим всичко възможно, за да използваме повторно картона и да избягваме пластмасовите опаковъчни материали, когато е възможно. Целият картон, който получава нашият склад, се раздробява и се използва като защитен пълнеж в пакетите, които изпращаме, което улеснява нашите клиенти да изхвърлят опаковките по екологично отговорен начин.