Връщане

Ако сте променили мнението си за покупката и искате да се възползвате от нашата 100-дневна политика за връщане, можете да отворите заявка за връщане чрез връзката за поръчка, която сме ви изпратили преди това. Връзката може да бъде намерена в някое от писмата, които сте получили от Edison, нашият робот за поръчки. Кликнете върху "Вижте моята поръчка", изберете "Връщане" и в долната част на тази страница и следвайте инструкциите. След това ще ви изпратим етикет за връщане в отделна поща до края на следващия работен ден.

Обикновено цената на доставката за връщане е 30 евро на пакет, но извънгабаритни пакети и пратките с палети може да струват повече. Можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси.

Ако предпочитате да извършите връщането сами, моля, изпратете пакета(ите) на адрес:
Lampemesteren
Odinsvej 6 - Port 32-35
DK-6950 Ringkøbing
Дания

Препоръчваме ви да изпратите пакета(ите) с пощенски пакет. Това гарантира, че пакетът(ите) може да бъде проследен(и), и премахва всякакви съмнения дали сме получили пакета(ите) или не.

ЗАБЕЛЕЖКА: Пакетът(ите) трябва да бъде(ат) върнат(и) на адреса на Lampmasters - пакетите, изпратени до пощенска станция или магазин за колетни пратки, няма да бъдат взети.

Не пишете върху оригиналната опаковка!

Ако пишете върху оригиналната опаковка или я повредите по какъвто и да е друг начин, намалявате стойността на продукта при препродажба. Това ще намали размера на възстановената сума.

Ще приспаднем минимум 125 ЛВ.  от възстановената сума, ако оригиналната опаковка е повредена, или до 40% от стойността на лампата, ако - например - тя не е върната в оригиналната опаковка или ако не е в състояние за продажба.

Ето защо е много важно да поставите продукта, в оригиналната му опаковка, в картонена транспортна кутия, за да ни го изпратите обратно. Използването на фолио с мехурчета ще ви помогне да сведете до минимум евентуалните повреди по време на транспортирането.

Използвайте само прозрачно тиксо, когато опаковате продукти за връщане! Използването на други видове тиксо върху оригиналната опаковка може да повлияе на размера на възстановената сума.

Имате ли други въпроси относно връщането?

Имате ли други въпроси относно връщането?

Свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на info@lampemesteren.bg или +359 8 001 114977 - с удоволствие ще ви помогнем. Понастоящем службата за обслужване на клиенти може да обработва само запитвания, изпратени на английски език.