Upcoming Brands

Всяка лампа е била нова и непозната в определен момент от живота си. Дори и най-големите легенди в историята на лампите е трябвало да започнат отнякъде, а дори и на най-красивите продукти може да отнеме години, докато се наложат и получат признанието, което заслужават. Индустрията на лампите може да бъде трудна и конкурентна, затова искаме да подадем ръка на начинаещите дизайнери.

Можем да предложим място за съхранение и излагане на 15 държави чрез нашия уебсайт и над 20 000 посетители дневно чрез нашия магазин, както и да включим вашите дизайни в нашия маркетинг - рамо до рамо с утвърдените марки.

Какво има за нас? Ще можем да продаваме някои от най-вълнуващите нови продукти и ще дадем добър старт на утрешните водещи дизайнери. Като правим това, което умеем най-добре, даваме на дизайнерите повече време да правят това, което умеят най-добре - да проектират.

Тук, в Lampemesteren, имаме повече от 10 години опит с дизайнерски лампи и аксесоари за дома, а с повече от 12 000 продукта на нашия уебсайт разполагаме с една от най-широките гами в скандинавските страни. Искате да включим вашите вещи в нашето портфолио? Тогава се свържете с нас на upcomingbrands@lampemesteren.com и нека измислим нещо!
Tube Pendant Small Beige - Moebe
В наличност сега
Ceramic Wide Pendant White - Moebe
В наличност сега
Ceramic Narrow Pendant Olive - Moebe
В наличност сега
Ceramic Narrow Pendant White - Moebe
В наличност сега
Ceramic Wide Pendant Olive - Moebe
В наличност сега
Покажи 36 от 128 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!