Normann Copenhagen Аксесоари за дома

Изпълнена с препратки към скандинавския дизайн, Normann Copenhagen предлага функционална и естетична гама от аксесоари за дома с прости силуети и органични форми. Декоративните птици на Normann Copenhagen от дърво или в ярки цветове привличат вниманието и придават закачлив израз на интериорния дизайн. Простият силует особено добре допълва минималистичния стил, а купичките и свещниците Normann Copenhagen внасят топлина и нотка уют в дома ви.

Датската марка е основана през 1999 г. от Ян Андерсен и Поул Мадсен и през годините е получила повече от 80 награди за дизайн. Гамата на Normann Copenhagen се състои от мебели, лампи, текстил и аксесоари за дома и се предлага в повече от 80 държави по света. Вдъхнете индивидуалност и нов живот на интериора си с аксесоари от топло дърво, хладни метали и модерни цветове. Неподвластната на времето елегантност подхожда чудесно на всеки стил и е едновременно вдъхновена от модерната класика и тенденциите на нашето време.

Намерете лампи от Normann Copenhagen тук
Shoehorn Crème - Normann Copenhagen
В наличност сега
Покажи 36 от 183 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!