Vipp Аксесоари за дома

Аксесоари за дома Vipp предлага богата колекция от стилни и функционални аксесоари за дома. От педалите и четките за тоалетна Vipp, през дозаторите за сапун и кофите за боклук до рафта и стъргалото Vipp - те предлагат всичко, от което се нуждаете, за да обновите дома си със стил и елегантност. С фокуса си върху качеството, дизайна и функционалността аксесоарите за дома на Vipp са идеалният избор за тези, които искат да създадат дом, който е едновременно красив и практичен. Нека се потопим по-дълбоко в някои от най-популярните им продукти и да проучим как те могат да подобрят както естетиката, така и функционалността на вашия дом.
Vipp15 Miniature Bin White - Vipp
В наличност сега
Vipp13 Bin White - Vipp
В наличност сега
Vipp921 Shelf Small Black - Vipp
В наличност сега
Vipp13 Bin Black - Vipp
В наличност сега
Vipp922 Shelf Large Black - Vipp
В наличност сега
Vipp14 Bin Beige - Vipp
В наличност сега
Vipp11 Toilet Brush Black - Vipp
В наличност сега
Vipp17 Bin Beige - Vipp
В наличност сега
Vipp15 Bin Beige - Vipp
В наличност сега
Vipp922 Shelf Large White - Vipp
В наличност сега
Vipp15 Bin Black - Vipp
В наличност сега
Vipp16 Bin Black - Vipp
В наличност сега
Vipp7 Toothbrush Holder White - Vipp
В наличност сега
Vipp13 Bin Beige - Vipp
В наличност сега
Vipp16 Bin White - Vipp
В наличност сега
Vipp11 Toilet Brush Beige - Vipp
В наличност сега
Vipp11 Toilet Brush White - Vipp
В наличност сега
Vipp3 Toilet Roll Holder - Vipp
В наличност сега
Vipp16 Bin Beige - Vipp
В наличност сега
Vipp17 Bin Black - Vipp
В наличност сега
Vipp4 Spare Roll Holder - Vipp
В наличност сега
Vipp5 Soap Dish White - Vipp
В наличност сега
Vipp6 Shower Shelf - Vipp
В наличност сега
Vipp9 Dispenser White - Vipp
В наличност сега
Vipp17 Bin White - Vipp
В наличност сега
Vipp14 Bin White - Vipp
В наличност сега
Vipp9 Dispenser Black - Vipp
В наличност сега
Vipp15 Bin White - Vipp
В наличност сега
Vipp9 Dispenser Wall White - Vipp
В наличност сега
Покажи 36 от 64 продукти

Кош за педали на Vipp - функционалност и елегантност в едно


Едно от най-забележителните творения на Vipp е впечатляващата гама от кошове за педали. Тези кошове съчетават първокласна функционалност с изискан и модерен дизайн, който се вписва идеално във всеки интериорен стил. От компактните и стилни Vipp 13 до по-просторните модели, педалните кошове за боклук на Vipp предлагат красив баланс между естетика и използваемост, което ги превръща в основен елемент във всеки дом.

Четка за тоалетна на Vipp - стилна хигиена


Тоалетната е едно от местата в дома, които изискват най-голяма хигиена, а четките за тоалетна на Vipp са създадени, за да се справят с тази задача със стил и ефективност. Тези четки са проектирани с минималистична естетика и са изработени от трайни материали, което им придава впечатляваща издръжливост и непреходен външен вид. С четка за тоалетна Vipp можете да постигнете перфектната комбинация от стилен декор и оптимална хигиена.

Кош за мръсно бельо и кош за пране на Vipp - организиране със стил


Следенето на мръсното бельо не трябва да бъде досадна задача, а с кошовете за мръсно бельо и кошовете за пране на Vipp то се превръща в удоволствие. Тези кошове са проектирани така, че да бъдат едновременно практични и естетични, което ги прави идеалното решение за съхранение на вашето пране. Независимо дали ще изберете кош за мръсно пране или кош за пране от Vipp, можете да сте сигурни, че ще получите висококачествен продукт, който ще ви служи дълги години.

Разпределител за сапун на Vipp - луксът в детайлите


Дори най-малките детайли могат да направят голяма разлика в един дом и разпределителите за сапун на Vipp са идеален пример за това. Тези дозатори съчетават елегантна и минималистична естетика с практична функционалност, което ги прави идеален аксесоар за всяка баня или кухня. С дозатора за сапун на Vipp можете да добавите допълнително измерение на лукс и стил в дома си.

Кошове за боклук на Vipp - ефективно управление на отпадъците


Никое домакинство не е пълно без надежден кош за боклук, а кошовете за боклук на Vipp са проектирани така, че да направят управлението на отпадъците лесна и безпроблемна задача. Със своята издръжлива конструкция и стилен дизайн тези кофи за боклук са практично и стилно допълнение към всеки дом. Независимо дали се нуждаете от по-малък кош за боклук за кухнята или от по-голям модел за всекидневната, можете да намерите идеалното решение във Vipp.

Тук можете да разгледате и лампите от Vipp
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!