Галерийни лампи

Тук, в Lampemesteren, предлагаме селекция от красиви лампи за галерия, които да осветят вашето изкуство. Лампите за галерия са идеалният избор за осветяване на картини или фотографии. Тези лампи често са малки и дискретни, за да не привличат вниманието от обекта, който осветяват. Те осигуряват ясна и фокусирана светлина, предназначена да покаже произведението на изкуството по най-добрия начин.  

Независимо дали сте собственик на художествена галерия, или просто искате да подчертаете някои картини в дома си, лампата за галерия е правилният избор за осветление. Предлагаме широка гама от лампи за галерия в различни форми и цветове. Най-популярните модели са с покритие в неутрален цвят като бяло, черно или алуминий - това позволява на осветителното тяло да избледнее на заден план и да остави произведението на изкуството да изпъкне на преден план.

Лампите за галерия най-често се монтират на тавана или на стената, в зависимост от размера и местоположението на обекта, който трябва да бъде осветен. Те се вписват добре както в модерни интериори, така и в по-традиционни дизайнерски схеми. Формата им обикновено е изчистена и семпла, което им помага да не попадат в центъра на вниманието.
При нас се предлагат лампи за галерия от марки като Fabbian, LIGHT-POINT, Luceplan, Oliga и много други.
Hidari Wall Lamp Brass - Lindby
В наличност сега
Joely Стенна Лампа Antique Brass - Lindby
Отново в наличност на: 18-07-2024
Jukka LED Стенна Лампа L120 White/Chrome - Lindby
Отново в наличност на: 30-08-2024
Rakel LED Стенна Лампа Месинг - Lindby
Отново в наличност на: 29-08-2024
Покажи 36 от 52 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!