Tala Лампи

Tala е нова британска марка осветителни тела, чиято мисия е да създава изискани продукти, които разкриват най-доброто в заобикалящата ги среда.

Компанията е основана от четирима студенти от Единбургския университет, които споделят страстта си към дизайна, технологиите и устойчивостта. Докато работят по проект за соларни панели за покриви на хотели, четиримата приятели се съгласяват, че трябва да има начин за допълнително оптимизиране на източника на светлина с помощта на LED светлини - и това поставя началото на тяхното пътуване.

Tala произвежда LED крушки, каквито не сте виждали досега! Всяка крушка има уникално и привлекателно изражение, което може да промени външния вид на вашите лампи.

Tala дори пусна на пазара колекция от настолни и таванни фасунги с дъбови, орехови и медни покрития. Тези лампи са прекрасни сами по себе си, но когато се съчетаят с красивите крушки на компанията, крайният резултат е абсолютно изключителен.

Разгледайте крушките и лампите на Tala по-долу.
Покажи 36 от 110 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!