Flos

Flos е основана от Дино Гавина и Чезаре Касино през 1962 г. в италианския град Мерано. Компанията все още произвежда някои от своите оригинални, класически модели. Основното ѝ седалище е в Бовецо, Италия. Flos произвежда широка гама стоящи, настолни, монтирани, махаловидни и външни лампи за частна и търговска употреба.

От самото начало Flos е известна с висококачествения си подход към производството на лампи, дизайна и производствените процеси. Много от техните лампи, проектирани специално за търговска употреба, са едни от най-известните и успешни продукти на пазара на промишлен дизайн - и за това компанията трябва да благодари на Ахиле Кастильони и неговия брат Пиерджакомо Кастильони.

Полилей Flos 2097 от Джино Сарфати

Ако търсите полилей с нещо уникално, разгледайте полилей 2097 на Джино Сарфати. Впечатляващият полилей се предлага в три размера и с три възможности за избор на покритие, така че перфектният избор е налице. - Намерете полилей 2097 тук
Покажи 36 от 619 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!