Michael Anastassiades

Роден: 1967 г. в Кипър
Известни творби: високоговорител Beosound Edge от B&O, тръбен полилей, IC Light и String Light колекции, както и Arrangement висящи лампи от италианската Flos.
Образование: Строителен инженер от Имперския колеж по наука, технологии и медицина в Лондон, последван от магистратура по промишлен дизайн от Кралския колеж по изкуствата.

Още като дете Майкъл е запленен от невероятните решения за осветление на Flos. Той израства в малко градче в Кипър, в което се намира магазин за лампи. Той често е ходил там, за да се възхищава на многобройните осветителни решения на италианската марка.

Прекрасните и смели лампи често са вдъхновени от моменти от ежедневието - от жонгльор, който перфектно балансира топките си, до начина, по който електрическите проводници свързват електрически стълбове в пейзажа. Елегантни лампи, които едновременно създават комфортна светлина и имат скулптурно изражение, независимо дали са включени или изключени. На пръв поглед проектите му са невероятно минималистични, но често са изненадващо детайлни, с участието на духано стъкло, метали, изработени по поръчка, и елегантни светлинни ефекти.
IC S1 Висяща Лампа Хром - Flos
Очаква се в: 14 - 16 дни
IC S2 Висяща Лампа 24K Злато - Flos
Отново в наличност на: 14-06-2024
Покажи 36 от 79 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!