Лампи за всекидневната

Във всекидневната могат да се поставят различни видове лампи - от лампи за четене до осветление за настроение, от таванни до подови лампи.

Когато избирате лампи за всекидневната, често трябва да отговорите на няколко конкретни нужди. Вероятно ще имате нужда от три-четири лампи около дивана/зоната за сядане, няколко стенни лампи, лампа за четене и т.н. Търсете лампи, които осветяват както надолу, така и нагоре. Лампите, които светят надолу, създават усещане за интимност, докато лампите, които светят нагоре, правят помещението да изглежда по-голямо.

Ако планирате да окачите висяща лампа над масичката за кафе, не забравяйте да запазите отворени линии на видимост, за да можете да виждате телевизора, както и човека, който седи срещу вас. Помолете някой да държи лампата нагоре и се опитайте да седнете на дивана, а след това да се изправите, за да се уверите, че има място за движение, без да удряте лампата с глава.

Тук ще намерите много лампи, които ще изглеждат чудесно във всекидневната.

Всички наши лампи се доставят с електрически крушки.
Mostrid Wall Lamp Black - Lucande
В наличност сега
Покажи 36 от 11233 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!