Нова тенденция: Молекулярни лампи

Запознати ли сте вече с тях? В момента те са огромни и вероятно ги виждате в Instagram и Pinterest. Многобройни страници с вдъхновение за интериорен дизайн ги посочиха като голямата тенденция в дизайна в момента. Ние също смятаме, че са прекрасни, и затова намерихме за вас всички най-добри от тях.

Терминът "молекулярна лампа" се отнася до висулки и полилеи с множество източници на светлина, всички свързани в молекулярна структура. Те са невероятно декоративни, независимо дали са включени или изключени, и придават модерен и скулптурен израз на вашия интериорен дизайн. Окачете молекулярна лампа над масата за хранене или над кухненския си остров, за да придадете на помещението незабавен ъпгрейд.

Комбинирайте двете най-големи тенденции в интериорния дизайн - месинг и молекулярни лампи - за модерна енергия
.

Полилеят Franklin в месинг от Menu предлага красива комбинация от месинг и молекулярен модел. Формата на лампата е доста специална и има индустриален вид. Лампата е голяма и заема много място, което я прави идеална за помещения с високи тавани и дълги маси за хранене.

Искате индустриална или сурова лампа?
Намерете тази лампа на датската марка Menu.
Молекулярната висяща лампа с 5 крушки от House Doctor е изработена от месинг и има пет светлинни източника в молекулярна шарка. Пенделът има античен изглед и е особено красив пример за молекулярна лампа. Лампата може да се използва навсякъде в дома ви, но е особено подходяща за централните жилищни зони.


Съчетайте античното изражение с модерни молекулярни лампи.
Закупете този прекрасен медальон от House Doctor точно тук.
Висулката Бална молекула Brass/Army ви дава възможност наистина да възприемете модерния дизайн, съчетан с ръчно изработено качество. Освен абажурите от ръчно издухано стъкло, лампата се състои от лъскава месингова рамка. Тази прекрасна висулка на датската компания Design by Us е иновативна и цветна - и невероятно модерна в момента.


Искате ли лампа, която със сигурност ще привлече вниманието?
Изберете този привличащ вниманието пендел, който се предлага в различни цветове и материали.
101 Копенхаген е създал този модернистичен пендел, който съчетава архитектурна форма с модерния молекулярен модел. Абажурите са изработени от матиран месинг, като по този начин осигуряват мястото на лампата като една от изключително модерните молекулярни лампи!


Искате изразителен елемент с архитектурни линии?
Закупете я от 101 Copenhagen точно тук.

Коя молекулярна лампа ще изберете?

Молекулярни лампи вече можете да намерите в много домове по света. Те са очевиден избор за окачване над маса за хранене, тъй като множеството светлинни източници осветяват както самата маса, така и цялото помещение - идеално осветление за трапезарията. Лесно е да се разбере защо са толкова популярни.

Може би най-важното нещо, което трябва да имате предвид, е, че изборът е огромен и може да бъде почти невъзможно да се избере. Надяваме се, че това малко ръководство за някои от възможностите, които можете да намерите тук, в Lampemesteren, ще ви помогне да намерите тази, която най-добре подхожда на вашия стил на обзавеждане - но коя ще изберете?