New Works Аксесоари за дома

New Works съчетават старо и ново, светло и тъмно, дизайн и изкуство. Тяхната работа с мебели и осветление отдава почит на традициите на скандинавската изработка, като същевременно се опира на формите на съвременността. В сътрудничество с международно признати дизайнери те предават споделена страст към скулптурните форми и честните материали. С елементите на New Works във вашия интериор постигате елегантен вид със сурово и модерно скандинавско изражение.

Скулптурният подход към дизайна е ясно отразен в огледалата на New Works: Огледало Rise & Shine, чиято височина може да се регулира според индивидуалните нужди на потребителя. Огледало Aura е вълнуваща колекция с форми, предназначени да се поберат в две отворени ръце. Безпроблемната полусфера отразява заобикалящата я среда в цялата си повърхност, привличайки както фините, така и тактилните усещания.

Прегледайте великолепната колекция лампи на New Works тук
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!