Buster+Punch Лампи

Buster+Punch започва като работилница за мотоциклети в Източен Лондон. Човекът, който стои зад нея, Масимо Бъстър, работи като архитект, но през нощта конструира мотоциклети по поръчка, като изработва всяка част от нулата. Това му дава технически опит и внимание към детайлите, които бързо са търсени от клиентите за архитектурната му работа, и така той основава Buster + Punch.

Британската компания може да се характеризира с индустриалния си вид. Те използват метали, кожа и стъкло - и превръщат всеки винт, фуга и гайка в дизайнерски детайл. По-долу ще намерите техните лампи!
Покажи 36 от 110 продукти

Изпитайте изключителна елегантност с лампите Buster+Punch

Добре дошли в нашата ексклузивна гама от продукти Buster+Punch - свят на лукс, иновации и неподвластен на времето дизайн. Buster+Punch е британска дизайнерска икона, известна със създаването на уникални и привличащи вниманието интериорни елементи, които превръщат дома ви в истински оазис на стил и изтънченост.

Осветление Buster+Punch


Разгледайте нашата широка гама осветителни тела Buster+Punch, включително ефектни висящи лампи, стенни лампи и настолни лампи. Тези осветителни тела са създадени с педантично внимание към детайла и съчетават материали като стомана, месинг и кожа, за да придадат на помещенията ви уникална и изразителна атмосфера.

Изработка и качество


В Buster+Punch ценят качеството и изработката. Всеки отделен артикул е внимателно изработен с внимание към детайлите и с използване на материали от най-високо качество. Когато избирате Buster+Punch, вие избирате непреходна елегантност и дълготрайност.

Преобразете дома си с Buster+Punch. Независимо дали искате да добавите нотка лукс в дома си, или търсите перфектния подарък за любим човек, продуктите Buster+Punch са най-добрият избор. Поръчайте своята ексклузивна лампа днес и останете очаровани от несравнимата ѝ красота и иновативност!
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!