ferm LIVING Kids

Ако искате да създадете вдъхновяваща, практична и най-вече уютна детска стая, категорията за деца на ferm LIVING е рай за уникални и стилни продукти. От най-изобретателните лампи за деца на ferm LIVING до практични шкафове за съхранение, килими и бюра за деца, вдъхновяващи играчки, рафтове, закачалки за дрехи, закачалки за стена, висулки за стена, игри за памет и много други. Не се притеснявайте, ferm LIVING разполага с всичко, от което се нуждаете, за да създадете приключенска и образователна вселена за вашите деца!
Braided Ark Natural - ferm LIVING
В наличност сега
Slope Table Cashmere - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Pear Braided Storage Large Natural - ferm LIVING
Отново в наличност на: 27-05-2024
Bird Стенна Лампа Маслен Дъб - ferm LIVING
Отново в наличност на: 26-06-2024
The World Pouf Off -Бяло - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Toro Play Kitchen Natural - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Kuku Doll Bed Natural - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Milu Snack Set Terracotta - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Forest Tapestry Blanket Sand - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Кръгла Dorm - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Bird Tapestry Blanket Multi - ferm LIVING
Очаква се в: 4 - 6 дни
Покажи 36 от 50 продукти

Куки и рафтове от ferm LIVING - организиране със стил


Децата обичат да изразяват своята индивидуалност чрез заобикалящата ги среда, а с куките и рафтовете от ferm LIVING те могат да го правят по забавен и функционален начин. Представете си редица от цветни кукички на стената, които не само предизвикват усмивка на лицето им, но и дават възможност на детето ви да закачи любимия си костюм, дрехи или чанти, за да поддържа пода чист и подреден. Тези кукички са не само практични за поддържане на реда в стаята, но и придават очарование на помещението.

Рафтът от ferm LIVING също е чудесно допълнение към всяка детска стая. Той не само осигурява допълнително място за съхранение на книги, играчки или декоративни предмети, но и създава красива обстановка за нещата, които детето ви обича. Представете си малък рафт над бюрото, където детето ви може да изложи любимите си книги или малки съкровища - това е едновременно практично и декоративно!

Коври на ferm LIVING - мекота и творчество


Коврите на ferm LIVING са нещо повече от начин да стоплите краката си, те са и декоративни елементи за детската стая. ferm LIVING предлага гама от уникални килими, които са не само естетически издържани, но и образователни, вдъхновяващи часове на игра и приключения с въображение. Представете си красив гоблен със забавни шарки и цветове, който може да превърне стаята във вълшебен пейзаж, който детето ви да изследва и да мечтае. Детският килим от ferm LIVING също не е просто практично решение, а покана за творческа игра и уютни моменти на пода.

Сред уникалните килими за стена и под са горският гоблен, килимът с животински тактове "Полярна мечка" и гобленът "Птица". Докато горският гоблен отвежда децата ви на приключенска разходка из гората, животинският туфиран килим "Полярна мечка" ги приканва да играят, докато учат за дивата природа и околната среда. Гобленът с птици, украсен с пъстри птици, добавя не само красиви цветове, но и възможност за разговори за различните птици и техните характеристики. килимите на ferm LIVING са портали към свят на игра, учене и въображение, които ще обогатят смислено ежедневието на вашето дете.

Складиране на ferm LIVING - подредете с лекота


С иновативните решения за съхранение на ferm LIVING можете лесно да следите играчките, книгите и другите вещи на детето си. От красиви кошници до стилни кутии за съхранение - има много възможности за създаване на ред по елегантен начин. Представете си ъгъл в стаята, посветен на играчките, където всичко има своето място в красиви кутии за съхранение със забавни шарки. Това не само помага за поддържане на реда в стаята, но и позволява на детето да се научи на отговорност и организация по забавен начин.

С категорията за деца на ferm LIVING можете да създадете детска стая, която е не само функционална, но и изпълнена с индивидуалност и творчество. От нощни лампички до бюра, от играчки до килими за детската стая - всеки продукт е внимателно проектиран, за да превърне пространството на детето ви в уютно и вдъхновяващо място.

Тук можете да намерите и изключителни аксесоари за дома за деца от марки като Bloomingville, OYOY Living Design и много други.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!