Условия за конкурси на Lampemesteren

Обичаме да организираме състезания за вас и провеждаме много такива. По-долу можете да прочетете условията и правилата за участие в нашите конкурси.


Конкурси във Facebook

Когато участвате в състезание във Facebook, участвате в него, като напишете коментар в раздела за коментари. Винаги можете да прочетете публикацията за конкурса, за да разберете как да участвате.

Вашият коментар е съгласието ни да се свържем с вас във Facebook и да публикуваме името ви в публикация във Facebook, в случай че се окажете щастливият победител.
Конкурси в Instagram

Конкурси в Instagram


Когато участвате в конкурс в Instagram, винаги можете да намерите критериите за участие в самата публикация в Instagram. Участието ви често е свързано с коментар, който ни дава съгласие да публикуваме името ви в историята и публикацията в Instagram, в случай че се окажете щастливият победител.

С победителя ще се свържем чрез директно съобщение.


Конкурси за абонамент за бюлетин

Когато организираме състезания, в които трябва да се регистрирате за нашия бюлетин, автоматично ще бъдете регистрирани за нашия бюлетин/клуб за лоялност. Това означава, че ще започнем да ви изпращаме имейли, пълни с вдъхновение, оферти, кампании и новини.

Можете да се отпишете от бюлетина във всеки един момент, като кликнете върху връзката в долната част на бюлетина, който сте получили от нас. Ако имате проблеми с отписването, винаги можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти, която ще ви премахне от списъка възможно най-бързо.

Понякога организираме конкурси с външни сътрудници, за които трябва да се абонирате, за да участвате, като в този случай автоматично ще бъдете абонирани за нашия бюлетин, както и за бюлетина на нашия сътрудник. Конкурсът ясно посочва за какво ще се абонирате.

Ако сте участвали в конкурс, като сте се абонирали за нашия бюлетин, победителят няма да бъде публикуван, а ще се свържем с него директно по имейл.

Свързване с победителя

Винаги ще се свържем с победителя и ще поискаме да получим следната информация, за да му изпратим наградата. Информацията се използва изключително за целите на доставката, за да може наградата да стигне до вас. Вашият имейл и телефонен номер се използват от GLS, за да ви информира за процеса на изпращане.

Пълно име
Адрес
Пощенски код + град
Държава

Имейл
Телефонен номер

Ако победителят не се свърже с нас

Ако не получим отговор от победителя в рамките на 14 дни след тегленето на наградата и свързването с него, НЯМА да изберем нов победител, а по-скоро ще използваме НАГРАДАТА в друго състезание на по-късен етап. Победителят е отговорен да проверява своите заявки за съобщения, коментари и нежелана поща.
Доставка на наградата

Доставка на наградата


Във възможно най-кратък срок след получаване на адреса за доставка и т.н. ще изпратим наградата на късметлията. Стремим се наградите ни да са налични, за да не се налага победителят да чака излишно. Във връзка с конкурси, които ви позволяват да избирате между модели и цветове, може да се наложи да изчакате доставката. Печелившият винаги е добре дошъл да се свърже с нас, за да се осведоми за очакваното време за доставка.

Винаги изпращаме директно на адреса на победителя. Ако предпочитате доставка до пункт за получаване или друг адрес, молим да ни информирате за това, когато се свържете с нас.

Гаранция

Разбира се, за всяка лампа, която спечелите в конкурса, има двугодишна гаранция. Можете да прочетете повече за нашата политика за гаранция тук.

Ако искате да подадете жалба относно лампа, която сте спечелили в конкурс, молим ви да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти.

Безплатна крушка

Когато пазарувате в Lampemesteren, ние често включваме безплатна крушка. Това НЕ се отнася за ДАРИТЕЛСКИТЕ НАГРАДИ.

Въпроси

Винаги се стараем да спазваме действащите разпоредби при провеждането на състезания. Ако смятате, че нарушаваме правилата и нормите, или имате някакви въпроси относно нашия конкурс и неговите условия, винаги сте добре дошли да се свържете с нас по имейл на адрес info@lampemesteren.bg