AJ Лампи

Колекцията лампи AJ е проектирана от Арне Якобсен през 1960 г. за хотел SAS Royal в Копенхаген.

Лампата става част от цялостната концепция за дизайна на хотела. Оттогава насам повече от един продукт в хотела е получил статут на дизайнерска икона, а лампите AJ са международно признати осветителни решения.

Във връзка с 50-годишнината от пускането на лампата на пазара фамилията AJ представи пет нови цветови варианта, избрани в съответствие с актуализираната цветова концепция на Arne Jacobsen.

Класически настолни, стоящи и монтирани лампи AJ, обичани от всички вече повече от 50 години! Избирайте между червено, петролено, патладжан, жълта охра, среднощно синьо, тъмнозелено, тъмносиво, светлосиво, бяло и черно.

Красивата висяща лампа AJ често е пренебрегвана в контекста на лампите AJ. Висящата лампа AJ Royal има изчистена и геометрична форма на полусфера и предлага изключителна осветеност. Корпусът създава мека светлина, която се проектира от ламелите в горната част на абажура.
Покажи 36 от 75 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!