Лампи за отиване

В категорията "Лампи за пътуване" ще откриете широка гама от преносими лампи с вградени батерии. Безжичната лампа е гениална за места, които се нуждаят от уютна светлина, но не са в близост до контакт. Безжичните лампи са чудесни и за четене или за създаване на перфектната атмосфера в уютно кътче.

По-долу е представена селекция от преносими лампи за възрастни и деца. Независимо дали се нуждаете от уютно безжично осветление за масата за хранене или за осветяване на пътя, когато малките играят и строят крепости от одеяла, има лампа, която да отговаря точно на вашите нужди. Много от безжичните лампи са подходящи дори за използване на открито, така че можете да ги вземете със себе си на плажа, на верандата или на пикник. Уверете се, че сте намерили лампа, която прави това, от което се нуждаете. Повечето To Go лампи се зареждат лесно чрез USB и осигуряват светлина за поне четири часа.
Flowerpot VP9 Portable Настолна Лампа Soft Green - &Tradition
RRP BGN 326,00
Отново в наличност на: 13-12-2023
Miffy First Светлина New - Mr. Maria
RRP BGN 140,00
В наличност сега
Jim Portable Външна Лампа Черно - Nordlux
RRP BGN 165,00
В наличност сега
Panthella Portable Метал Черно - Louis Poulsen
RRP BGN 528,00
В наличност сега
Hashira Portable Настолна Лампа Raw - Menu
RRP BGN 344,00
В наличност сега
Column Portable Table Lamp Bronze - Audo Copenhagen
RRP BGN 378,00
В наличност сега
Покажи 36 от 548 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!