Лампи за отиване

В категорията "Лампи за пътуване" ще откриете широка гама от преносими лампи с вградени батерии. Безжичната лампа е гениална за места, които се нуждаят от уютна светлина, но не са в близост до контакт. Безжичните лампи са чудесни и за четене или за създаване на перфектната атмосфера в уютно кътче.

По-долу е представена селекция от преносими лампи за възрастни и деца. Независимо дали се нуждаете от уютно безжично осветление за масата за хранене или за осветяване на пътя, когато малките играят и строят крепости от одеяла, има лампа, която да отговаря точно на вашите нужди. Много от безжичните лампи са подходящи дори за използване на открито, така че можете да ги вземете със себе си на плажа, на верандата или на пикник. Уверете се, че сте намерили лампа, която прави това, от което се нуждаете. Повечето To Go лампи се зареждат лесно чрез USB и осигуряват светлина за поне четири часа.
Покажи 36 от 751 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!