Aromas Del Campo Лампи

Aromas del Campo, призната марка осветителни тела от Испания, е блестяща звезда на пазара от основаването си през 1986 г. във Валенсия. Aromas del Campo винаги е била посветена на предлагането на продукти, които съчетават стил, функционалност и достъпна цена. Философията им за дизайн включва изчистени линии и прости форми, но винаги с нотка от уникалната естетика на Aromas. Специална характеристика на тяхната гама е използването на материали, които традиционно са пренебрегвани в осветителната индустрия, като мрамор, дърво и керамика, които придават допълнително измерение на елегантност и изтънченост на лампите. Въпреки това металът и стъклото остават ключови елементи, които създават баланс между масивност и лекота в техните дизайни. Запознайте се с изключителната им гама по-долу!
Holm Настолна Лампа - Aromas del Campo
Отново в наличност на: 28-06-2024
Elma Стенна Лампа Gold - Aromas del Campo
Отново в наличност на: 05-07-2024
Abbacus Висяща Лампа Gold - Aromas del Campo
Отново в наличност на: 04-07-2024
Elma Висяща Лампа Individual Black - Aromas del Campo
Отново в наличност на: 21-06-2024
Покажи 36 от 37 продукти

Историята на Аромас дел Кампо - от потпури до светлинни иновации


Компанията започва като скромно предприятие за производство на потпури от сухи цветя и ароматни продукти. Но с течение на времето компанията се развива и започва да изследва света на осветлението, създавайки красиви стъклени настолни лампи, пълни със същите сушени цветя. След като установяват своя отпечатък на пазара, те преместват производството си в живописното градче Бетера във Валенсия, където могат да централизират дейността си и международната дистрибуция.

Устойчивост - ангажиментът на Aromas del Campo за по-зелено бъдеще


Устойчивостта е крайъгълен камък на бизнес модела на Aromas del Campo. Те вярват в ролята на компаниите в извършването на промени към по-екологично бъдеще, поради което са въвели цялостна стратегия за насърчаване на устойчивостта в своята дейност. Това включва фокусиране върху издръжливостта на продуктите им, ефективността на осветителните им системи и възможността за повторна употреба, рециклиране и правилно изхвърляне в края на живота на продукта.

Nooi Pendant - модерен минимализъм с мощно осветление


В асортимента им ще откриете голямо разнообразие от настолни лампи, висулки, подови лампи, стенни и таванни лампи, които съчетават функционалност и естетика по елегантен начин, което ги прави подходящи за всякакви стилове интериорен дизайн. Пенделът Nooi е отличен пример за стремежа на Aromas del Campo към модерен минимализъм, съчетан с мощно осветление. Неговият елегантен силует и прости линии осигуряват изчистен и изискан вид, който е идеален за модерни домове или офиси. Но под елегантната му външност се крие мощен източник на светлина, който създава комфортно и ефективно осветление, идеално както за работна среда, така и за почивка.

Стенно осветление и висулка Abbacus - функционалност и красота в едно


Серията Abbacus демонстрира способността на Aromas del Campo да съчетава по впечатляващ начин функционалност и естетика. Стенната лампа предлага фин и елегантен източник на светлина, който добавя нотка на изтънченост във всяка стая, докато висулката краде вниманието с поразителния си външен вид и мощен светлинен лъч. И двата продукта съчетават отличителния дизайн на Aromas с практичност, което ги прави популярен избор сред любителите на дизайна по целия свят.

Подова лампа Elli и стенна лампа Elma - непреходна красота и елегантност


Подовата лампа Elli и стенната лампа Elma са пример за способността на Aromas del Campo да създава непреходни решения за осветление. Техният красив дизайн и фино осветление придават на всяко пространство аура на елегантност и красота. Със своята издръжлива конструкция и изключителна изработка тези лампи са не само функционален елемент, но и красив детайл от интериорния дизайн, който несъмнено ще привлича погледите и възхищението на вашите гости.

Висулка Aloa - лампа Aromas del Campo с органично вдъхновена красота и релаксираща атмосфера


Висулката Aloa е забележително допълнение към гамата Aromas del Campo със своя органично вдъхновен дизайн и мека, приятна светлина. Уникалната форма и текстура създават усещане за хармония и спокойствие във всяка стая, което я прави идеална за релаксация и уют. С висулката Aloa Aromas del Campo пренася красотата и спокойствието на природата в дома.

Aromas del Campo продължава да бъде водеща фигура в осветителната индустрия, съчетавайки естетика, функционалност и устойчивост по уникален и вдъхновяващ начин. Със своята гама от красиви и иновативни осветителни тела те продължават да озаряват различни интериори по света, като същевременно допринасят положително за едно по-зелено бъдеще.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!