Интелигентно осветление

Тук ще намерите нашата гама от интелигентни продукти за вашия интелигентен дом! Купете умни крушки и лампи, които можете да управлявате с приложения и дистанционни управления, и свържете осветлението си с огромния интернет на нещата. Включвайте, изключвайте, определяйте времето, променяйте яркостта, температурата и цвета и много други неща - единственото ограничение е вашето въображение. Предлагаме богат избор от продукти във всички ценови диапазони от много марки. Вижте ги тук!
Покажи 36 от 156 продукти

Bluetooth VS. WiFi крушка

Ако сте нови в света на интелигентните устройства, крушките винаги са добро начало. Те са лесни за настройване, лесни за управление и ви дават бърз поглед върху възможностите - но какъв тип крушка да изберете?

Внимателният читател вече е открил, че има два вида крушки: WiFi и Bluetooth. И двете са добър избор, но е важно да знаете разликата. Bluetooth крушките и Wi-Fi крушките са два различни вида интелигентни решения за осветление. Те използват различни безжични технологии за свързване и управление на осветлението. Като цяло разликите могат да бъдат обяснени по следния начин:

Блутут крушки:

 • Блутут крушките са крушки, които са проектирани да комуникират директно с устройства като смартфони или таблети чрез Bluetooth свързаност.

 • Обикновено те не изискват външен мост или хъб, тъй като се свързват директно с устройството за управление, което има Bluetooth функционалност.

 • Блутут крушките са подходящи за по-малки площи и помещения, тъй като обхватът им обикновено е ограничен до около 30 метра.

 • Те са лесни за настройване и управление чрез приложения на вашите мобилни устройства.

  Жардиолампи с Wi-Fi:

  • Wi-Fi крушките се свързват към съществуващата Wi-Fi мрежа и ви позволяват да управлявате осветлението от почти всяко място с достъп до интернет.

  • За работата им често е необходим централен хъб или мост, който може да бъде отделно устройство или интегрирана част от крушката.

  • Wi-Fi крушките имат по-голям обхват в сравнение с Bluetooth крушките, тъй като разчитат на вашата Wi-Fi мрежа.

  • Те ви позволяват да създавате графици, да автоматизирате осветлението и да го управлявате чрез приложения на вашите мобилни устройства или гласови асистенти като Amazon Alexa или Google Assistant.

   Така че, накратко, разликата е, че Bluetooth крушките се свързват директно с вашето устройство и имат ограничен обхват, докато Wi-Fi крушките са свързани с вашата Wi-Fi мрежа, имат по-голям обхват и повече възможности за управление. Вашите Wi-Fi крушки могат да бъдат управлявани от всяко място с интернет връзка - така че можете например да изключите осветлението вкъщи от работа или да накарате крушките да се включат точно преди да влезете през вратата.

   Усъвършенствайте своя интелигентен дом с интелигентни лампи!
   Има много причини да надградите дома си - ето преглед на някои от нещата, които можете да направите с интелигентното осветление:

   • Дистанционно управление: Едно от най-очевидните предимства на интелигентното осветление е възможността да го управлявате дистанционно. Можете да включвате, изключвате, да регулирате яркостта и да променяте цветовете на крушките си от смартфон, таблет или дистанционно управление, независимо къде се намирате. Това осигурява удобство и гъвкавост при управлението на осветлението.

   • Енергоспестяване: Много интелигентни решения за осветление позволяват да задавате графици и да автоматизирате осветлението. Това може да помогне за намаляване на потреблението на енергия чрез изключване на осветлението, когато не се използва. Можете също така да регулирате яркостта според нуждите, за да пестите енергия.

   • Приспособяване: Интелигентното осветление ви позволява да персонализирате осветлението според вашите предпочитания. Можете да променяте цветовете на светлината, да създавате различни настроения и дори да настроите осветлението да следва дневния ви режим. Това е особено полезно за създаване на подходяща атмосфера в дома ви.

   • Интеграция с гласови асистенти: Много продукти за интелигентно осветление се интегрират с гласови асистенти, като Amazon Alexa, Google Assistant и Apple HomeKit. Това улеснява управлението на осветлението само с помощта на гласова команда.

   • Сигурност: Интелигентното осветление може да повиши сигурността на вашия дом. Можете да зададете графици, които позволяват на осветлението да се включва и изключва дори когато не сте вкъщи, което може да възпре потенциални крадци.

   • Актуализации и осигуряване на бъдещето: Много продукти за интелигентно осветление редовно се актуализират с нови функции и подобрения чрез софтуерни актуализации. Това означава, че вашата инвестиция ще остане актуална и съвременна за години напред.

   • Данни за наблюдение и потребление: Някои продукти за интелигентно осветление ви дават достъп до наблюдение на потреблението на енергия и моделите на осветление. Това може да ви помогне да вземете информирани решения за енергийната ефективност и управлението на разходите.

   • Творчество: Интелигентното осветление отваря творчески възможности, тъй като можете да експериментирате с различни цветове и светлинни модели, за да създадете уникални светлинни изживявания.

    В обобщение, интелигентното осветление ви дава повече контрол, удобство и възможност да персонализирате осветлението в дома си. Тази технология може да подобри качеството ви на живот, да намали потреблението на енергия и да повиши безопасността.

Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!