Norm Architects

Norm Architects е основана от Йонас Бьорре-Пулсен и Каспер Рьон в Копенхаген през 2008 г. Norm Architects е дом на група креативни дизайнери и архитекти, които обединяват майсторството и материалите с красотата, историята и вечната простота. Интердисциплинарното дизайнерско студио се фокусира върху архитектурата, интериорния дизайн и фотографията, без да споменаваме брандирането и художественото ръководство. Проектите им обхващат повече от 10 държави и те работят с всичко - от архитектура до продуктов дизайн.

В студиото те работят в тясно сътрудничество с текстури, материали и възприятия за архитектура и дизайн. Проектите им са създадени така, че да се възприемат не само с очите, но и с останалите сетива. Скандинавските принципи на дизайна са особено видими в работата им, която съчетава непреходна естетика и естествени материали с ексклузивност и простота.
Towel Bar Бяло - Menu
В наличност сега
Toilet Roll Holder Бяло - Menu
В наличност сега
Ribbon Basket Черно - Menu
В наличност сега
Soap Pump Wall Бяло - Menu
В наличност сега
Toothbrush Holder Черно - Menu
В наличност сега
Hashira Portable Настолна Лампа Raw - Menu
Отново в наличност на: 31-07-2024
Hashira Настолна Лампа Ø18 Raw - Menu
Отново в наличност на: 23-08-2024
Hashira Подова Лампа Ø30 Raw - Menu
Отново в наличност на: 31-07-2024
Hashira Висяща Лампа Cluster Small Raw - Menu
Отново в наличност на: 26-07-2024
Hashira Висяща Лампа Small Raw - Menu
Отново в наличност на: 26-07-2024
Покажи 28 от 28 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!