Ambit

Колекцията Ambit на датското студио Muuto се състои от лампи, които безпроблемно съчетават класическо и модерно. Простият израз е едновременно традиционен и се характеризира с модерен, минималистичен подход към дизайна като цяло.

Колекцията предлага всичко - от отделни висящи лампи в красиви, прашни цветове до Ambit Rail, състояща се от три по-малки висящи лампи, монтирани на релса. Различните елементи се комбинират, за да създадат семпла и естетична лампа, която осветява перфектно по-дълги маси. Предлага се в черно, бяло и сиво.

Всички лампи от колекцията Ambit са изработени от алуминий и впоследствие са ръчно боядисани в приглушени цветове. Отделните висящи лампи се предлагат в два различни размера с обиколка съответно 25 см и 40 см. С други думи, в колекцията Muuto Ambit има висяща лампа, която да отговаря на всяка нужда. Окачете висящите лампи над кухненската си маса и монтирайте Ambit Rail над масата за хранене.
Покажи 33 от 33 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!