Margit Brandt

Маргит Брандт е световноизвестен датски дизайнер. Тя открива дизайнерското си студио заедно със съпруга си Ерик Брандт през 1966 г. и оттогава насам вселената на Брандт се разраства с клонове в Швейцария, Япония, Хонконг, Германия и Ню Йорк. Тя е най-известна с работата си в модната индустрия, където проектира няколко датски олимпийски униформи, но е отговорна и за редица аксесоари за дома и лампи. Луксът, елегантността и качеството характеризират нейното портфолио, в което винаги се налагат тенденциите - и тя задава тона, независимо дали създава свещници или гала костюми.

Маргит Брандт е обявена за рицар на Данеброг през 2007 г.
MB Candle Holder Large Amber - Margit Brandt
RRP BGN 88,00
В наличност сега
MB Candle Holder Low Clear - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
В наличност сега
MB Настолна лампа Creme - Margit Brandt
RRP BGN 378,00
В наличност сега
MB Jewelry Multi - Margit Brandt
RRP BGN 113,00
В наличност сега
MB Lotus Votive Amber - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
В наличност сега
MB Candle Holder Tall Clear - Margit Brandt
RRP BGN 88,00
В наличност сега
MB Sirene Candle Holder Tall Clear - Margit Brandt
RRP BGN 201,00
В наличност сега
MB Cushion Round Velvet Soft White - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
В наличност сега
MB Cushion Round Velvet Brown - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
В наличност сега
MB Lotus Votive Holder Grey - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
В наличност сега
MB Настолна лампа Curry - Margit Brandt
RRP BGN 378,00
В наличност сега
MB Margret Facet Vase Clear - Margit Brandt
RRP BGN 151,00
В наличност сега
MB Lotus Votive Light Blue - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
В наличност сега
MB Iconic Candle Holder Medium Clear - Margit Brandt
RRP BGN 101,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Sirene Candle Holder Low Clear - Margit Brandt
RRP BGN 176,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Candle Holder Medium Amber - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Tealight Holder Lotus Clear - Margit Brandt
RRP BGN 76,00
Отново в наличност на: 15-12-2023
MB Iconic Candle Holder Large Clear - Margit Brandt
RRP BGN 113,00
Отново в наличност на: 15-12-2023
MB Candle Holder Five-Armed Clear - Margit Brandt
RRP BGN 453,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Bartrolley Gold Plated - Margit Brandt
RRP BGN 453,00
Отново в наличност на: 15-12-2023
MB Jewlery Box Small Multi Color - Margit Brandt
RRP BGN 101,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Throw Wool w/Rabbit Pom Pom Beige - Margit Brandt
RRP BGN 327,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Настолна лампа Grey - Margit Brandt
RRP BGN 378,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Mirror w/Jewelry Box Multi Color - Margit Brandt
RRP BGN 252,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Mirror Hanging Silver - Margit Brandt
RRP BGN 201,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
MB Cushion w/Piping&incl.Feather Filling Brown - Margit Brandt
RRP BGN 88,00
Очаква се в: 3 - 5 дни
Покажи 30 от 30 продукти

Margit Brandt Бар количка и бар маса

Бар количката Margit Brandt е оптималното решение за тези, които искат интелигентно съхранение, без да правят компромис с качеството или дизайна. Тази бар количка от Margit Brandt разполага с два рафта, тънки дръжки във всеки край и четири колела, което я прави изключително практична за използване във всекидневната. В същото време елегантното златно покритие и елегантната рамка с меки извивки придават на количката луксозна естетика, която прави всичко, което съдържа, да изглежда впечатляващо.

Количката също така е изключително гъвкава и лесна за придвижване, тъй като е оборудвана с колела вместо с фиксирани крачета. Едно от колелата дори има спирачка, което улеснява паркирането на количката. Въпреки че количката е предназначена предимно за бутилки и напитки, тя може да бъде интегрирана безпроблемно и като допълнителна конзолна масичка в дома ви или като елегантна количка за сапун в банята. С количката за бар MB Gold Plated получавате едновременно функционалност и естетика в едно вкусно решение.

Свещник Margit Brandt


Свещниците Margit Brandt са изразително и елегантно допълнение към всеки интериор. Дизайнът им съчетава функционалност с естетика и подчертава способността на Margit Brandt да създава вечни и луксозни продукти.

Тези свещници се предлагат в различни стилове и материали, вариращи от модерни и минималистични до по-класически и декоративни. Какъвто и да е вашият стил на интериорен дизайн, можете да намерите свещници Margit Brandt, които да подхождат на вашия дом.

Качеството на материалите и изработката е важна характеристика на дизайна на Margit Brandt, която гарантира, че свещниците са издръжливи и красиво изработени. Те често са изработени с внимание към детайла и внасят усещане за елегантност във всяка стая.

Свещниците на Margit Brandt придават на дома ви атмосфера на осветление, а непреходният им дизайн ги прави красиви декоративни елементи дори когато не се използват. Те могат да бъдат поставени на маси за хранене, в камини или навсякъде другаде в дома, където ще добавят аура на изтънченост и уют.

Независимо дали ги използвате за всекидневно осветление или за специални случаи, свещниците Margit Brandt са вкусен начин да подобрите атмосферата в дома си и да създадете топла и приветлива обстановка.

Лампи на Margit Brandt


Лампите на Margit Brandt представляват съчетание от стил, функционалност и вечна елегантност. Тези лампи носят характерната естетика на дизайнерката и са създадени с внимание към детайла, за да отговорят както на нуждите от осветление, така и на естетическите изисквания на съвременния интериорен дизайн.

Колекциите осветителни тела на Margit Brandt са многообразни и разнообразни, като често включват дизайни, които варират от модерни и минималистични до по-класически и декоративни. Това ви позволява да изберете осветителни тела, които отговарят на вашия личен вкус и стил на интериорен дизайн.

Качеството на материалите и изработката на осветителните тела Margit Brandt се характеризират със своята издръжливост и красота. Дизайнерката се старае да използва висококачествени материали, в резултат на което се получават осветителни тела, които са не само функционални, но и красиво изработени.

Тези осветителни тела предлагат решения за осветление за различни нужди - от осветление за настроение до осветление за задачи. Дизайнът им често се характеризира с хармонични пропорции и внимателно внимание към разпределението на светлината, което създава приятни и функционални светлинни изживявания.

Независимо дали се използват като лампи за таван, настолни лампи, подови лампи или стенни лампи, лампите Margit Brandt придават луксозен вид на всяко помещение. Те са не само източници на осветление, но и артистични елементи, които могат да подобрят декора и да създадат топла атмосфера в дома.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!