Архитектурна лампа

В Lampemesteren ще откриете широка гама от гъвкави и практични лампи. Архитектурната лампа е един от най-популярните варианти за практично осветление и затова съществуват безброй версии. Всяка лампа осигурява гъвкавост под формата на огъващо се рамо, съчетано с концентрирана работна светлина и често с дизайн, който препраща към ретро стила. Независимо дали домът ви се характеризира с класически или модерен декор, лампата за архитекти със сигурност ще се впише в него.

Една от най-популярните архитектурни лампи е колекцията Artemides Tolomeo, която включва всичко - от настолни лампи с различни размери до подови и стенни лампи. От пускането на първата настолна лампа Tolomeo на пазара през 1987 г. колекцията е спечелила различни награди, а лампата е известна и популярна.

Британската марка Anglepoise предлага лампата на архитекта във варианти за стена, маса, под и таван, всички с модерно докосване и индустриален вид. Обърнете внимание на повторното пускане на пазара през 2014 г. на лампата Anglepoise Type 75 в атрактивни цветови комбинации, родени в резултат на сътрудничеството с британския моден дизайнер Пол Смит. Перфектният контраст за докато стените на скандинавския интериор или като детско бюро или нощна лампа.
Tolomeo Стенна Лампа Alu LED - Artemide
RRP BGN 804,00
В наличност сега
Покажи 36 от 164 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!