Ingo Maurer Лампи

От средата на 60-те години на миналия век насам Инго Маурер надеждно разработва необикновени лампи, страхотно осветление и мебели с въображение. Въпреки че много от проектите са изработени от екипа на Инго, компанията е известна и с това, че поръчва проекти на други дизайнери.

Пет десетилетия по-късно Инго Маурер и екипът му от колеги са се разраснали до повече от 60 души. Дълго време адресът на компанията е в Швабинг, Мюнхен, който от 1970 г. е ферма на Кайзерщрасе 47. Когато през 2005 г. производствените помещения окончателно стават твърде малки, компанията се премества в нов офис в покрайнините на Мюнхен. Старото място сега функционира като шоурум, където Инго Маурер и неговите колеги са се погрижили да обърнат специално внимание на всеки един детайл.

Отделът за проекти е претърпял завладяващо развитие през годините и в момента се занимава с проекти за конферентни експонати, партита и светлинни инсталации за марката YaYaHo.

Инго Маурер се заема със задачи, вариращи от самостоятелни осветителни тела до цялостни интериорни проекти, в които се отчита всичко до последния детайл. Освен на оригиналната си колекция, компанията набляга на разработването на продукти и поддържането на високо ниво на креативност, тъй като това помага за укрепването и вдъхновяването на марката.
Zettel'z Лампа 6 Висяща Лампа - Ingo Maurer
Отново в наличност на: 31-05-2024
Zettel'z Лампа 5 Висяща Лампа - Ingo Maurer
Отново в наличност на: 31-05-2024
Delight Стенна Лампа - Ingo Maurer
Отново в наличност на: 31-05-2024
Willydilly Висяща Лампа - Ingo Maurer
Отново в наличност на: 31-05-2024
Lucellino Настолна Лампа - Ingo Maurer
Отново в наличност на: 31-05-2024
Pro Wings - Ingo Maurer
Отново в наличност на: 31-05-2024
Покажи 36 от 79 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!