Лампи за входа и коридора

Осветлението на входа на дома ви трябва да създава настроение, но все пак трябва да можете да намерите палтото и обувките си. То трябва да е едновременно функционално и атмосферично.

Тук ще намерите селекция от лампи, които ще изглеждат чудесно във вашия вход или коридор.

Всички наши лампи се доставят с електрически крушки.
Neon Tube LED Розово - HAY
В наличност сега
Neon Tube LED Ice Синьо - HAY
В наличност сега
Покажи 36 от 4879 продукти

Осветление на входното антре - създайте приветлива атмосфера с осветлението си

Коридорът е първата стая, в която влизат гостите, затова е изключително важно да се създаде приветствие, което да е едновременно привлекателно и функционално. Осветлението в антрето играе ключова роля в това отношение, тъй като не само добавя светлина, но и помага за създаването на атмосфера и стил. Сред най-популярните избори са висящите лампи за коридори, които съчетават естетиката с практичното осветление.

При избора на осветителни тела за антре е важно да се вземат предвид размерът, разположението и личният стил на помещението. Това важи особено за тесните коридори, където пространството може да е ограничено. Осветителните тела за тесни коридори трябва да бъдат едновременно елегантни и ефективни, за да оптимизират максимално пространството.

Висящите лампи за осветление на коридори са идеални, тъй като могат да висят от тавана и не заемат ценно пространство на пода или стените. В същото време те осигуряват достатъчно светлина, за да посрещат гости и да създават приятна атмосфера. Тези осветителни тела се предлагат в разнообразни дизайни и стилове, които отговарят на всеки вкус и стил на интериорния дизайн.

Стенните входни лампи също са популярен избор, особено в по-малки помещения, където пространството на тавана е ограничено. Тези лампи се монтират директно на стената и могат да предложат мек и разсеян източник на светлина, който създава уютна атмосфера в помещението. С богатството от дизайни и материали, от които можете да избирате, можете да откриете перфектната светлина, която да отговаря на вашия коридор и лични предпочитания.

При инсталирането на осветление за коридора, независимо дали става въпрос за висящо осветление, стенно осветление или други видове, е важно да се вземат предвид височината на тавана, пропорциите на помещението и нуждите от осветление. Чрез внимателно планиране и избор на правилните осветителни тела можете да създадете пространство, което е не само красиво, но и функционално и привлекателно за всеки гост, който прекрачва прага.

В крайна сметка изборът на осветителни тела за коридора е свързан със създаването на приветствие, което е едновременно красиво и функционално. С грижа и внимание можете да намерите идеалните светлини, които да подхождат на вашия коридор и да помогнат за създаването на подходящо настроение и атмосфера в помещението.


Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!