Friis & Moltke

Годината е 1954. Франк Синатра звучи от грамофоните по целия свят, на Западна Германия е предложено членство в НАТО, а Кнуд Фрис и Елмар Молтке основават легендарното си студио FRIIS & MOLTKE. Базираната в Орхус компания стои зад редица обществени и частни сгради в Дания и в чужбина, включително в Анкара, Турция, и Нуук, Гренландия. От основаването си марката е оставила значителен отпечатък върху датския и международния дизайн и архитектура. FRIIS & MOLTKE се притежава и управлява от осем партньори, а марката проектира всичко - от огромни обществени сгради до малки, елегантни лампи.
На тази страница можете да откриете лампи Friis and Moltke от сътрудничеството на марката с Frandsen, включително невероятната колекция Minneapolis, в която има всичко - от висящи и настолни лампи до стенни лампи, без да споменаваме вечно елегантните FM 1954 и FM 2014. Разгледайте ги по-долу! Сигурни сме, че ще се влюбите до уши в дизайна на легендарните дизайнери.
FM 1954 Висяща Лампа Ø16 Мат Черно - Frandsen
Отново в наличност на: 05-07-2024
Покажи 36 от 40 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!