Възстановявания

Как да си върна парите?

Ще възстановим парите ви веднага след като получим и обработим връщането. Моля, имайте предвид, че в натоварени периоди обработката на връщането може да отнеме на нашия отдел за връщане 7-10 дни.

Колко време ще отнеме възстановяването на сумата след този момент зависи от начина, по който сте платили за продукта:

Кредитна/дебитна карта: 2-5 работни дни, след като сме обработили връщането ви.

PayPal: 2-5 работни дни, след като сме обработили връщането ви. На уебсайта или в приложението на PayPal можете да решите дали възстановяването да бъде преведено по банкова сметка или по сметката ви в PayPal.

Банков превод: До 30 работни дни след като сме обработили връщането ви. Във формуляра за връщане, моля, включете всички съответни номера на сметки, маршрутни кодове и др.

Наложен платеж: Възстановяване на суми може да се извърши само след регистриране на плащането.
Възстановяване на суми може да се извърши само по банков път.
Моля, посочете всички съответни номера на сметки, кодове на преводи и др. във формуляра за връщане.

Фактура: До 30 работни дни след като сме обработили връщането ви. Ако сте поръчали няколко артикула, плащате само за тези, които запазвате. Ако вече сте платили фактурата и извършите връщането в рамките на 30 дни от получаването на доставката, ще възстановим сумата на покупката.

Искове

Ако продуктът, който сте получили, е дефектен или повреден, трябва да предявите рекламация. Просто използвайте връзката, която сте получили, след като сте направили поръчката си, кликнете върху "Рекламация" в долната част на страницата и следвайте инструкциите. Ще трябва да приложите снимки, на които повредата или дефектът са ясно видими поне на една от снимките. Също така не забравяйте да изпратите поне една снимка на целия продукт, направена отпред, и една, направена отзад, както и снимки на вътрешната и външната опаковка, включително етикета за доставка. Ние ще обработим рекламацията и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Процедурите за предявяване на рекламации се различават при различните доставчици.
Други въпроси относно възстановяването на суми?

Други въпроси относно възстановяването на суми?

Свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти на info@lampemesteren.bg или +359 8 001 114977 - с удоволствие ще ви помогнем. Понастоящем службата за обслужване на клиенти може да обработва само запитвания, изпратени на английски език.