Лампи за регулируеми легла

Изборът на лампи за регулируемо легло не винаги е лесен. Разгледайте тази категория, в която сме намерили някои лампи, които могат да се използват като лампи за регулируеми легла.

Преди да изберете лампа, трябва да извадите измервателната лента. Трябва да сте измерили разстоянието от стената до мястото, където ще седите, когато леглото е повдигнато. Това може да се различава значително при различните марки. Освен това трябва да измерите височината, на която ще ви е необходима светлината. Когато сте седнали в изправено положение, лампата трябва да бъде поставена значително по-високо, отколкото когато сте легнали.

Когато леглото е приготвено и свалено докрай, може да изглежда, че лампата е доста нависоко, поради което може да е добра идея да изберете лампа, която може да се мести нагоре и надолу, както и лампа, която може да се люлее от една страна на друга.

Освен това гъвкавата лампа ще подобри шансовете ви за създаване на най-добри условия за четене и ще сведе до минимум страничното сияние, така че човекът до вас да не бъде засегнат.
Bazar Стенна Лампа Черно - By Rydéns
RRP BGN 320,00
В наличност сега
Arigato Стенна Лампа Черно - Grupa
RRP BGN 806,00
В наличност сега
Vipp523 Стенна Лампа Small Черно - Vipp
RRP BGN 679,00
В наличност сега
Tolomeo Braccio Стенна Лампа - Artemide
RRP BGN 818,00
В наличност сега
Bazar Стенна Лампа Бяло - By Rydéns
RRP BGN 320,00
В наличност сега
Job Metal Wall Lamp Matt Grey - Frandsen
RRP BGN 276,00
В наличност сега
String W1 Wall Черно/Черно - Rotaliana
RRP BGN 867,00
В наличност сега
Vipp522 Стенна Лампа Черно - Vipp
RRP BGN 780,00
В наличност сега
Baluna Стенна Лампа Medium - Grupa
RRP BGN 982,00
В наличност сега
Baluna Стенна Лампа Голям - Grupa
RRP BGN 1 738,00
В наличност сега
Покажи 36 от 152 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!