Лампи за регулируеми легла

Изборът на лампи за регулируемо легло не винаги е лесен. Разгледайте тази категория, в която сме намерили някои лампи, които могат да се използват като лампи за регулируеми легла.

Преди да изберете лампа, трябва да извадите измервателната лента. Трябва да сте измерили разстоянието от стената до мястото, където ще седите, когато леглото е повдигнато. Това може да се различава значително при различните марки. Освен това трябва да измерите височината, на която ще ви е необходима светлината. Когато сте седнали в изправено положение, лампата трябва да бъде поставена значително по-високо, отколкото когато сте легнали.

Когато леглото е приготвено и свалено докрай, може да изглежда, че лампата е доста нависоко, поради което може да е добра идея да изберете лампа, която може да се мести нагоре и надолу, както и лампа, която може да се люлее от една страна на друга.

Освен това гъвкавата лампа ще подобри шансовете ви за създаване на най-добри условия за четене и ще сведе до минимум страничното сияние, така че човекът до вас да не бъде засегнат.
Tolomeo Стенна Лампа Alu LED - Artemide
RRP BGN 804,00
В наличност сега
Покажи 36 от 217 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!