SLAMP Лампи

SLAMP е италианска фирма за дизайн, която стои зад някои от най-големите класически лампи, благодарение на любовта си към дизайна и естетиката. Всяка лампа, пусната на пазара от компанията, предлага отличителен израз, който допринася за функционалността и подобрява външния вид на заобикалящата я среда. Във всеки продукт има нещо уникално.

Lentiflex, Opalflex и CrystalflexВ много от продуктите на Slamp се използват материалите Crystalflex, Opalflex и Lentiflex. Това са материали, изобретени от Slamp и патентовани от Slamp. Различните материали "Flex" са технополимери - пластмаси, които са усъвършенствани, за да се постигнат свойства, които обикновено не се срещат при пластмасите. Патентованите от Slamp материали могат да бъдат характеризирани като твърди, но гъвкави, невероятно издръжливи и рециклируеми.

Lentiflex е прозрачен материал на Slamp, който е прозрачен като стъкло. Опалфлекс е, както подсказва името, полупрозрачният материал на Slamp, който имитира вида на опализирано стъкло. Crystalflex е прозрачен като Lentiflex, но с малки пречупвания като кристално стъкло.
Покажи 36 от 192 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!