Anglepoise Лампи

Тази вечна британска марка е известна най-вече с Архитектурната лампа Original 1227 - красива лампа с минималистичен дизайн. В наши дни колекцията Anglepoise 1227 е разширена и включва висяща лампа, настолна, подова и стенна лампа. Семплият индустриален израз прави цялата колекция идеално подходяща за модерния интериор.

Тази емблематична лампа е имала различни разработки. През 2014 г. Anglepoise пусна на пазара Аnglepoise Type 75 от 1968 г. в четири нови привличащи вниманието цветови комбинации. Новите версии са разработени в сътрудничество с британския моден дизайнер Пол Смит, който е известен с отличителните си мъжки облекла. Неговото цветово майсторство ясно се вижда в невероятната реинтерпретация на Type 75.

Anglepoise създават лампи, които се считат за класика на британския дизайн вече повече от 80 години. Всяка лампа от колекцията е гъвкава и практична благодарение на отличителната, новаторска механика на балансиране. Колекцията е идеална за бюра, нощни шкафчета и практично осветление за осветяване на всяко работно място, за което се сетите.
Покажи 36 от 83 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!