DybergLarsen Лампи

От началото на 2011 г. самият собственик, Томас Дайберг Ларсен, е важна част от процеса на проектиране и производство. Особено в най-новата колекция DL той е оставил своя отпечатък, в който ясно проличават ценностите на DybergLarsen. Различните и уникални лампи са проектирани със скандинавско изражение и с цел да се създаде аха-изживяване във функцията на лампата, материала, външния вид, производствените методи или други подобни.

Сред многото популярни лампи на DybergLarsen трябва да се обърне особено внимание на PineApple и Illumen. Те са създадени в сътрудничество с дизайнера Франк Кертил, чието дизайнерско ДНК без усилие се вписва в колекцията на DybergLarsen - проста, разбираема и красива, с "ръб", който я прави различна.

Историята на DybergLarsen започва с лампата Magazin, която е показана за първи път на изложението Formland през есента на 2011 г. - два месеца по-късно компанията пуска колекцията PineApple, характерна с белите си абажури от PP. Екипът на DybergLarsen нарича лампата Magazin "лампата-майка", тъй като тя е причината нещата да започнат да се развиват. Оттогава лампата е пусната на пазара в различни форми и цветове. Всяка лампа от колекцията е изрязана с лазер, монтирана и сглобена в Дания.

С развитието на пазара за онлайн пазаруване и износ DybergLarsen проектира и разработва нова колекция лампи, която получава името ILLUMIN. Ако се вгледате внимателно в логото, ще видите, че то се чете и като "11 мин" - което е приблизително времето, необходимо за сглобяване на продукта.
Ocean Подова Лампа Curry - DybergLarsen
RRP BGN 302,00
В наличност сега
DL12 Стенна Лампа Бяло - DybergLarsen
RRP BGN 101,00
В наличност сега
Denver Стенна Лампа - DybergLarsen
RRP BGN 101,00
В наличност сега
Como Висяща Лампа Месинг - DybergLarsen
RRP BGN 504,00
В наличност сега
Haipot Portable Table Lamp Blue - DybergLarsen
RRP BGN 201,00
В наличност сега
Como Висяща Лампа Черно - DybergLarsen
RRP BGN 441,00
В наличност сега
DL20 Висяща Лампа Бяло - DybergLarsen
RRP BGN 151,00
В наличност сега
DL20 Опал Настолна Лампа - DybergLarsen
RRP BGN 264,00
В наличност сега
DL20 Стенна Лампа Опал - DybergLarsen
RRP BGN 264,00
В наличност сега
Покажи 36 от 323 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!