Lampemesteren - запознайте се с нас в социалните медии и намерете вдъхновение, участвайте в състезания и получавайте изгодни оферти

LAMPEMESTEREN В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ

В Lampemesteren обичаме дизайнерските лампи! Ако също така обичате интериорния дизайн, лампите от Дания и чужбина, както и много страхотни истории, то определено е добра идея да ни следвате в социалните медии и да се абонирате за нашия бюлетин. В Lampemesteren ОБИЧАМЕ да се вдъхновяваме от вас - нашите клиенти. Предоставяме много възможности за това, а по-долу можете да прочетете повече за това в кои платформи на социалните медии можете да ни намерите.


<! billed >

Обширна вселена от лампи

Lampemesteren е дом на обширна вселена от лампи. Стремим се да се отблагодаряваме винаги, когато пазарувате при нас, и използваме всичките си канали в социалните мрежи, за да ви помогнем да създадете възможно най-доброто преживяване. Ако сме пропуснали нещо, не се колебайте да ни изпратите имейл. Нашата информация, вдъхновение и прекрасни продукти са създадени, за да ви зарадват, затова ни кажете как можем да се подобрим. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в нашата вселена от лампи.


FACEBOOK


Намерете подаръци за най-прекрасните продукти във Facebook, без да споменаваме страхотни сделки и много вдъхновение. Публикуваме редовно, така че винаги да сте в крак с най-новите продукти, които предлагаме.
Независимо дали публикуваме конкурс или атмосферна снимка, обичаме да коментирате, а понякога се вдъхновяваме от нещата, които споделяте. В края на краищата вие сте нашите експерти.

Знаете ли, че можете да разговаряте с нас чрез страницата ни във Facebook?
Не се колебайте да използвате тази функция за основно обслужване на клиенти, като например гаранция за съответствие на цените, актуализации за вашата поръчка и други бързи и лесни въпроси.
Присъединете се към нашата вселена

<! Instagram >INSTAGRAM


На страницата ни в Instagram се провеждат множество невероятни конкурси, някои от които са организирани от нас, а други - в сътрудничество с най-добрите и вдъхновяващи инфлуенсъри.

Както вече казахме, ОБИЧАМЕ снимки на вашите ПРЕКРАСНИ дизайнерски лампи, така че не се колебайте да ги споделите с нас!
Това е лесно - просто отбележете @lampemesteren на снимката или използвайте хаштаговете #lminspiration или #lampemesteren.

Можете също така да използвате хаштаг #yeslampemesteren
Използването на този таг ни дава разрешение да използваме вашата снимка в нашия маркетинг и в нашия онлайн магазин.

Ако ни дадете разрешение да използваме вашата снимка, можем да я използваме в списание, бюлетин или публикация в Instagram, а е възможно дори да я използваме в нашия онлайн магазин.
Можете да видите как сме използвали снимки на други наши клиенти

<! Pinterest + Youtube >

PINTEREST


Можете също така да намерите много вдъхновение на нашата страница в Pinterest, която е пълна с прекрасни снимки на настроението от различни наши доставчици.
Прикачете, харесайте и станете част от нашата вселена.


YOUTUBE


Нашият канал в YouTube включва ръководства, вдъхновяващи видеоклипове от нашите доставчици, както и съвети и трикове. Запознайте се отблизо с продукта, историята на дизайна и много други неща в нашия канал.
Намерете канала на Lampemesteren в YouTube тукSCAM - сенчестата страна


Напоследък забелязваме увеличаване на броя на спам акаунтите, които се представят за нас в Instagram и Facebook. Правим ВСИЧКО възможно, за да ги закрием възможно най-бързо.

Ако се окажете обект на измамник, ЗАПОМНЕТЕ:
  • Никога не искаме лична информация в каналите си в социалните мрежи
  • Ако спечелите конкурс, това ще бъде обявено в оригиналната публикация и ще изчакаме да се свържете с нас по имейл
  • Не искаме вашия адрес и телефонен номер за целите на доставката, докато не се свържете с нас по имейл
Ако подозирате, че нещо може да е измама, не се колебайте да се свържете с нас!

Намерете ни точно тук: