Fritz Hansen Аксесоари за дома

Откакто Fritz Hansen е основана през 1872 г., марката е емблема на уникален дизайн и занаятчийство, независимо дали става дума за лампи, мебели или аксесоари за дома. В широката гама от качествени продукти можете да намерите всичко - от вази до декоративни възглавници, часовници и свещници. Без значение коя стая трябва да декорирате, можете да намерите идеалния продукт за целта от Fritz Hansen.

От Fritz Hansen са убедени, че една обикновена мебел може да издигне на по-високо ниво цялата стая или сграда и да окаже влияние върху хората, които живеят, работят или дори просто прекарват времето си там. Тяхната колекция е синоним на добра изработка, елегантност и ексклузивност. Всеки продукт е внимателно обмислен до последния детайл. Ако искате да придадете изключителен вид на интериора си, можете да сте сигурни, че ще получите нещо необичайно с аксесоарите за дома от Fritz Hansen.
Ikeru Ваза Low - Fritz Hansen
В наличност сега
Dania Mat - Skagerak by Fritz Hansen
В наличност сега
Dot Стол Орех - Fritz Hansen
В наличност сега
Ikeru Ваза High - Fritz Hansen
В наличност сега
Basket - Fritz Hansen
В наличност сега
Покажи 36 от 140 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!