Eva Solo Аксесоари за дома

Открийте уникалните аксесоари за дома на Eva Solo, сред които поставката за телевизор Carry, огледалото с въже, табуретката Abalone, комплектът рафтове Smile и нощното шкафче Smile, които съчетават естетика и функционалност по най-добрия възможен начин. Тези декоративни и практични елементи се предлагат в различни модели, за да се впишат идеално във всеки интериорен дизайн. Със своя уникален дизайн и висококачествени материали аксесоарите за дома на Eva Solo придават на дома ви едновременно стил и функционалност. Намерете своята нова поставка за телевизор, бар стол, кръгло огледало, стенно нощно шкафче или интелигентна система от рафтове по-долу!

Вижте също уникални лампи от Eva Solo тук

Стойка за телевизор Eva Solo - съчетание на елегантност и функционалност


Стойката за телевизор Eva Solo е отличен пример за умението на марката да съчетава елегантност и функционалност. Тези стойки за телевизор Carry предлагат стилен и модерен начин за представяне на вашия телевизор, като същевременно осигуряват удобно място за съхранение на електроника и мултимедийни устройства, които вече не е необходимо да висят на стената или да заемат място на рафтове или шкафове. Със своя елегантен и минималистичен дизайн те се вписват идеално във всеки интериор - от модерен и минималистичен до по-традиционен и класически.

Поставките за телевизори Eva Solo са проектирани с мисъл за качество и издръжливост. Те са изработени от здрави материали, като метал и неръждаема стомана, което им придава солидна конструкция, издържаща на ежедневна употреба и износване. Техните изчистени линии и семпла естетика ги правят идеален избор за тези, които искат да добавят нотка елегантност към домашното си кино.

С поставката за телевизор от Eva Solo получавате не само функционална мебел за показване на телевизора си, но и естетическо допълнение към дома си. Независимо дали предпочитате поставка за телевизор в елегантно черно или от сурова неръждаема стомана, със сигурност ще намерите модел, който да подхожда на вашето пространство.

Кръгло огледало - непреходна елегантност за всяка стая


Кръглото огледало е непреходен и универсален аксесоар за всяка стая. Въженото огледало на Eva Solo предлага не само практично решение за проверка на външния ви вид, но и елегантно и стилно допълнение към вашия интериор. Тези огледала се предлагат в различни размери, така че можете да намерите идеалното съчетание за вашия дом.

Огледалото за баня, коридор или спалня е не само функционален домашен аксесоар, но може да се използва и като декоративен елемент в дома ви. Поставете голямо огледало във всекидневната или коридора си, за да създадете усещане за простор, или окачете няколко малки кръгли огледала заедно, за да създадете уникална и привличаща вниманието стенна витрина.

Огледалото Eva Solo е проектирано с мисъл както за функционалността, така и за естетиката, тъй като е изработено от висококачествени материали, включително стъкло и кожа, което му придава луксозен и елегантен вид. Огледалото с кожа има и семпъл и непреходен дизайн, което го прави идеален избор за всеки интериорен стил - от модерен и минималистичен до класически.

Барска табуретка - удобство и стил за вашия дом


Барската табуретка е незаменима мебел за всеки кухненски остров или барплот. Табуретка Eva Solo Abalone предлага не само удобно място за сядане, но и стилен и модерен дизайн. В Eva Solo можете да се сдобиете с бар стол с облегалка, дървен бар стол и бар стол с кожена седалка, така че имате всички възможности да откриете идеалния бар стол за вашия кухненски остров или бар. Докато бар столът с облегалка осигурява допълнителен комфорт и опора, бар столът без облегалка е идеален за по-спокойно и неформално сядане. Ето защо бар столът с облегалка на Eva Solo е идеалният бар стол за кухнята, за да сте сигурни, че ще седите удобно и ще чувствате опора в гърба.

Със своя семпъл и модерен дизайн бар столовете Eva Solo се вписват идеално във всеки интериорен стил, особено в по-модерния или минималистичния. Тяхната издръжлива конструкция и удобни седалки ги правят идеален избор както за частни домове, така и за обществени пространства.

Нощно шкафче за стена - интелигентно съхранение за вашата спалня


Нощното шкафче за стена е интелигентно и спестяващо място решение за вашата спалня. Нощното шкафче Smile на Eva Solo служи не само като практично странично шкафче със система за съхранение, но и като стилен, модерен и декоративен елемент от дизайна на стената. Тези нощни шкафчета се предлагат в различни цветове, така че можете да намерите идеалното съчетание за вашето легло и спалня.

Стенното нощно шкафче също така ви позволява да освободите пространство около леглото си и да създадете по-просторна и организирана спалня. Например можете да я използвате за съхранение на книгите, очилата, телефона и други дребни предмети, така че те да са винаги под ръка, когато ви трябват.

Нощното шкафче Eva Solo е проектирано с мисъл както за функционалността, така и за естетиката, тъй като получавате малка странична масичка, изработена от висококачествено дърво, което придава на масичката солидна и издръжлива конструкция, която също така изглежда чудесно на стената. Семплият и модерен дизайн на Smile ги прави идеален избор за всеки интериорен стил, особено за модерния и минималистичния.

Стенни рафтове - организирано съхранение със стил


Стенните рафтове са практичен и стилен начин да организирате и изложите любимите си предмети. Гамата стенни рафтове на Eva Solo, включително комплектът рафтове Smile, не само предлагат функционално съхранение, но и служат като елегантен и модерен дизайнерски елемент във вашия интериор. Налични в различни размери, форми и цветове, тези интелигентни, тесни рафтове ви позволяват да създадете идеалното място за съхранение и излагане на информация за вашия дом. Например можете да използвате тези рафтове в кухнята, тъй като те осигуряват допълнително пространство за съхранение на кухненски предмети, помагат за поддържането на кухнята организирана и подредена и осигуряват лесен достъп до предметите, които често използвате в кухнята, тъй като са поставени на леснодостъпно място.

Тези естетични и функционални дървени рафтове ви позволяват да освободите пространство и да създадете повече пространство в дома си. Освен това дървените рафтове придават естествена красота, топлина и текстура на всяко помещение и могат да подхождат на различни стилове - от модерен до рустикален. Можете да ги използвате за излагане на книги, снимки, растения и други декоративни предмети, което ги прави неразделна част от всяка стая във вашия интериор. Можете да ги използвате и за съхранение на вещи като ключове, поща и други дребни предмети, така че да са винаги под ръка, когато ви трябват.
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!