Envostar Лампи

Преходът към екологични технологии е в разгара си и за повечето хора всичко, което не е екологично, е грешен избор. В джунглата от зелени лампи може да е трудно да се избере идеалната екологична лампа, но Envostar е тук, за да ви помогне да направите правилния избор всеки път. Envostar е част от серията "Стойност за парите" на Lampemesteren, така че лампите не само са полезни за околната среда - те са полезни и за вашия портфейл.

Envostar се стреми да разработва и проектира лампи, които говорят директно за нарастващото ни съзнание за климата и желанието да причиняваме по-малко замърсяване. Лампите използват разумни и устойчиви материали и се стремят към естественост и многократна употреба. В резултат на това всяка една лампа Envostar е уникална, а естествените текстури на природните материали превръщат всяка една лампа в произведение на изкуството само по себе си.
Покажи 36 от 148 продукти
Споделете снимките си с @lampemesteren
Вдъхновете се и се оставете да бъдете вдъхновени от един уникален дом в друг. Маркирайте снимките си с #yesLampemesteren и може би ще видите своя дом тук!