По-голяма гъвкавост и повече възможности за осветление с регулируемата стенна лампа Swan от Nemo Lighting

28 август 2023
По-голяма гъвкавост и повече възможности за осветление с регулируемата стенна лампа Swan от Nemo Lighting
Ако търсите по-голям обхват и автономия в осветлението си, настройваемата стенна лампа Swan от Nemo Lighting е подходящият модел за вас. Лампата се характеризира с ненадмината гъвкавост, съчетана със семпъл и модерен дизайн, който превръща този модел в желано допълнение към всеки офис или бюро.

Иновативен дизайн с мисъл за практичността

Регулируемата стенна лампа Swan е проектирана от немския дизайнер Бернхард Озан, който е завършил университета в Хамбург и от 2014 г. има собствено дизайнерско студио. Подходът на Osann към занаята на дизайна се характеризира с опростяване на предметите и експерименти с геометрични форми и законите на физиката с цел намиране на нови, нетрадиционни решения в интериорния дизайн. Резултатът е минималистични и динамични конструкции, които се движат и взаимодействат със заобикалящата ги среда по нов, иновативен начин.

Този подход е ясно отразен в дизайна на регулируемата стенна лампа Swan. Рамката има забележителна дължина, която позволява посоката на светлината да се регулира по безброй начини. Светлината може да се регулира хоризонтално на 180 градуса, а гениалният механизъм на шнура дава възможност да се регулира и вертикалният ъгъл на 40 градуса. Разбира се, самата глава на лампата също може да се накланя за максимална гъвкавост на осветлението. Лампата излъчва сравнително фокусирана светлина от вградения си светодиоден източник на светлина в практична, директна светлина надолу. С помощта на включения в комплекта филтър тип "пчелна пита" можете да затъмните светлината, за да създадете по-меко и незаслепяващо сияние. Превключвателят на светлината, разположен на кабела, има вградена функция за затъмняване, която се активира чрез задържане на превключвателя.

С регулируемата стенна лампа Swan имате не само интелигентно и гъвкаво решение за осветление по всяко време и за всякакви цели, но и ориентирано към потребителя произведение на дизайнерското изкуство с най-високо качество. Вижте още страхотни творения от Bernhard Osann тук