Новини: Panthella Portable расте - Нов вариант на популярната преносима лампа вече е на разположение

11 октомври 2023
Новини: Panthella Portable расте - Нов вариант на популярната преносима лампа вече е на разположение
С удоволствие ви съобщаваме за най-новото попълнение в емблематичната серия Panthella на Louis Poulsen: Panthella 250 Portable. Тази новаторска лампа съчетава непреходна естетика с модерна иновация, въвеждайки единствен по рода си осветителен елемент в портфолиото на Вернер Пантон.

По-голям екран, по-голямо осветление



Panthella 250 Portable използва познатия дизайн на оригиналната Panthella Portable и го издига до нови висоти с абажур с диаметър 250 мм. По-големият абажур не само добавя визуално въздействие, но и подобрява разсейването на светлината, създавайки меко и приятно осветление, което изпълва помещението с топла атмосфера.

Абажурът от опалово стъкло на лампата е внимателно изработен, за да осигури равномерно и разсеяно осветление. Това прави Panthella 250 Portable идеална за всякакви случаи - от спокойни вечерни моменти до оживени събирания.

Преносимо осветление без ограничения:



С акумулаторна батерия Panthella 250 Portable ви дава свободата да поставите осветлението навсякъде, без да се притеснявате за щепсели. Тази преносимост прави лампата идеална за събития на открито, уютни моменти на терасата или като стилно допълнение към всяко кътче от дома ви. В същото време лампата запазва емблематичния дизайн на Panthella и го съчетава със съвременни иновации. Тръбовидната основа и отличителният абажур създават визуална атракция, която се съчетава добре с широк спектър от интериорни стилове.

Вижте Panthella 250 portable тук!