Графичен дизайн, който улавя и определя интериора

12 януари 2024
Графичен дизайн, който улавя и определя интериора
Ако търсите гъвкав източник на светлина със стилен дизайн, който да създаде цялостно помещение, не търсете повече: новата, стилна висяща лампа Lod на датската компания за осветление ferm LIVING предлага ефективно осветление с висока функционалност и поразителен външен вид, който оставя трайно впечатление у всички присъстващи. Гениалният дизайн е подреден така, че да осигурява максимална гъвкавост на осветлението, а всеки отделен компонент е внимателно обмислен с оглед на практическите и естетическите съображения.

Прецизно подбрани компоненти, които оптимизират функцията и формата


Името на пендела е добре подбрано: Абажурът е самият абажур, който се спуска в стаята и разпръсква приятна светлина в зоната под лампата. Както горните, така и долните абажури са разположени около вертикален централен прът, който подчертава последователната концепция на дизайна. Горният абажур насочва светлината от трите светлинни източника надолу, докато долният абажур предотвратява отблясъците, като вместо това разпръсква светлината на всички страни в меко и приятно сияние.

Благодарение на интелигентния дизайн, който свързва абажура с противотежест чрез кабел, височината на лампата може да се регулира. По време на монтажа имате и допълнителна свобода да поставите лампата точно там, където искате, тъй като дизайнът включва и допълнителна скоба за таван, която определя къде ще виси абажурът. Абажурът, скобата за таван, противотежестта, розетката и кабелът са съчетани по цвят, което придава красиво усещане за стил и съгласуваност на цялостния дизайн. В същото време връзката между кабела и останалите компоненти създава графично цяло със сравнително голям мащаб, което бързо привлича погледа при влизане в стаята.

Пенделът Lod се предлага в модерна черна версия и в красива версия в цвят кашмир. Вижте ги и двете тук!