Изящната висяща лампа Drop от Nemo Lighting привлича вниманието във вашия интериор!

31 октомври 2022
Изящната висяща лампа Drop от Nemo Lighting привлича вниманието във вашия интериор!
Ако имате високи тавани в коридорите, холовете или трапезариите си и се нуждаете от грандиозен дизайн, с който да впечатлите приятелите и семейството си, а може би и себе си, имаме вълнуващи новини за вас! Италианската марка за осветителни тела Nemo Lighting пусна на пазара нова изискана висяща лампа в сътрудничество с японския дизайнер Арихиро Мияке.

Nemo Lighting е основана през 1993 г. в Милано от Франко Касина, а понастоящем е собственост на Фредерико Палазари. Компанията постигна световен успех с ексклузивната си колекция, която включва емблематични шедьоври от известни, утвърдени дизайнери, както и нови класики от внимателно подбрани съвременни дизайнери, включително талантливия Арихиро Мияке.

Чрез сътрудничеството си с Nemo Lighting Мияке е проектирал различни изящни продукти, които създават нови парадигми за света на осветлението. Такъв е случаят и с неговата висяща лампа Drop, която представлява изтънчен полилей с изчистени линии, красиво съчетани с чиста, обтекаема и тънка алуминиева структура, която излъчва дифузно, комфортно и без отблясъци сияние. Уникалната алуминиева структура има леко и плаващо изражение, подкрепено от вградените LED светлинни източници, които осигуряват необикновена светлина, за да обединят всичко това. Лампата е с температура 2700 келвина, което означава, че къпе стаята в топло бяло сияние, което гарантира създаването на топла и уютна атмосфера. Тази висяща лампа Drop е нещо повече от функционален източник на светлина. Тя е уникално, изящно и забележително допълнение към вашия интериор, което гарантирано ще добави красиво докосване.