Трима създатели на контрасти от DCWéditions

15 декември 2023
Трима създатели на контрасти от DCWéditions
Известната френска компания DCW създаде гама от причудливи и вълнуващи лампи с амбицията да създаде непреходни осветителни тела, които да не се влияят от времето и да останат уникални и функционални за поколенията. С тяхното често причудливо съществуване имате възможност да създадете уникален облик в дома си, който гарантирано ще изненада и зарадва посетителите. Разгледайте три от светлините на бъдещето от DCWéditions по-долу:


Org Висяща Лампа Horizontal 1300 Злато
Тази лампа, проектирана от германеца Себастиан Сумма, изглежда едновременно като класическа лампа, но и като футуристично и модерно допълнение, което перфектно се вписва в 21-ви век. Черпейки ясно вдъхновение от астрономията и научната фантастика, дизайнерът е успял да създаде феноменална и асиметрична визия, която може да разнообрази избраната от вас стая по истински галактически начин.

Лампата се предлага и като вертикална висулка или стенно осветление. Изследвайте вселената на Org тук!


Focus 5 Висяща Лампа Черно
Тази специална и преосмислена версия на висяща лампа е идеята на японеца Юджи Окицу за това как да направим дома малко по-богат, но същевременно елегантен и семпъл. Красивата светлина на лампата, наподобяваща сапунен мехур, виси застинала във времето, искряща приканващо през уникалните източници на светлина, които създават уникален и ъглов изглед дори когато лампата е изключена. Различните по размер светлини висят в съзвездие, напомнящо класически планетур, а тъй като и светлинните източници, и рамката се въртят независимо, светлината може да достигне до по-широка площ. С висящото осветително тяло Focus 5 получавате едновременно зашеметяваща и очарователна висяща лампа, която с атмосферната си светлина превръща стаята в много специално място и поставя "FOCUS" върху това, което е важно за вас.

Серията Focus се предлага с 3, 4 или 5 светлинни източника и в черно или бяло. Вижте селекцията тук!


Delumina 250 Стенна Лампа Черно
Италианската компания OliveLab, в сътрудничество с DCW, създаде лампа, която гарантирано ще оспори представата ви за това какво е физически възможно за една лампа; всъщност става въпрос за физика! Delumina си играе с възможността не само да осветява, но и активно да контролира светлината. Когато завъртите пръчката в сърцето на лампата, можете да създадете затъмнение във външното стъкло, което влияе както на външния вид на лампата, така и на настроението в стаята ви. Подобно на пълна луна, лампата отново се осветява напълно, когато завъртите пръчката в обратна посока и обърнете поляризацията в стъклото. Двата стъклени абажура на лампата предлагат уникална възможност да си поиграете с физиката, като същевременно украсите всеки дом със стил и простота.

Delumina се предлага с размери 250 мм, 320 мм и като висулка. Открийте цикъла на колекцията осветителни тела тук!


Вижте останалата част от причудливия свят на DCW тук!