Стари любимци в нова, интелигентна интерпретация: вижте цветната гама от настолни лампи Apex на HAY!

8 декември 2023
Стари любимци в нова, интелигентна интерпретация: вижте цветната гама от настолни лампи Apex на HAY!
При проектирането на новата настолна лампа, която по-късно се превръща в серията Apex, британският дизайнер Джон Три се вдъхновява от архетипа на класическата банкова лампа и го съчетава с модерна, цветна чувствителност, за да създаде вълнуваща и различна колекция лампи, която се характеризира с класически характеристики и същевременно се отличава от конвенционалните настолни лампи. Със своите тънки, извити хромирани рамки и характерни покривни абажури серията Apex е незабавно разпознаваема и се откроява като произведение на полезното изкуство, ориентирано към дизайна.

Изключителната гъвкавост и многофункционалност откриват много възможности за употреба

Серията се състои от настолни лампи и лампи за скоби в няколко различни варианта, всички в богатство от красиви цветове, вариращи от неутрални тонове до меки пастелни и наситени нюанси с поразителен ефект. Абажурът е с гланцово лакирано покритие и може да се завърта на цели 360 градуса, за да се регулира посоката на светлината, предлагайки безпрецедентна гъвкавост в дизайна на лампите. Лампата е снабдена с малък стандартен цокъл (E14 LED), който е подходящ за много различни модели крушки. Благодарение на гъвкавия абажур можете да изберете дали искате ефективно и директно осветление надолу към работния плот или навън в стаята, непряко осветление, като завъртите абажура така, че светлината да сочи към стената, или предпочитате светлината да сочи нагоре, за да създаде разсеяна светлина, която да допълва цялостното осветление.

С широката си гама от различни настолни лампи и лампички колекцията Apex може да бъде полезна за много стаи и интериори. Настолните лампи могат да бъдат интегрирани както в офиса, така и в спалнята, докато лампите с щипка могат лесно да бъдат завинтени към плота на масата или към рафта, етажерката или навсякъде другаде, където е необходимо ясно осветление.

Вижте цялата гама Apex тук