Неостаряваща класика в интелигентна, безжична версия - преносима настолна лампа Haipot от DybergLarsen

8 ноември 2023
Неостаряваща класика в интелигентна, безжична версия - преносима настолна лампа Haipot от DybergLarsen
Когато датският дизайнер Франк Кердил обединява усилията си със стилистката Анет Екман, за да проектират Haipot за производителя на осветление Dyberg Larsen, красивата серия лампи моментално се превръща в класика в датския дизайн. Семплият силует, заоблените ъгли и монохромната повърхност, предлагана както в неутрални, така и в наситени цветови варианти, се съчетават, за да създадат вечен класически дизайн, който изглежда стилно - днес, утре и след двадесет години. Ето защо сме развълнувани да видим още видове лампи, добавени към елегантната гама Haipot, където модерните и вдъхновените от ретрото изражения се съчетават в перфектен баланс. Най-новото попълнение е безжичната версия на настолната лампа - Настолна лампа Haipot Portable.

Практични допълнения към стилния дизайн

Лампата обаче е проектирана и с оглед на гъвкавостта и функционалността, тъй като няма кабел, а вместо това трябва да се зареди и след това можете да се наслаждавате на уютното ѝ осветление във всяка стая - дори навън, на балкона или терасата. Малкият метален абажур има широк отвор, през който светлината може да се разлее в широк конус. Така се получава красиво падане на светлина, което подчертава лакираната основа на лампата и извежда на преден план красивата цветова гама. Преносимите настолни лампи се предлагат в богатство от красиви цветове, всички от които можете да видите точно тук, така че сте свободни да изберете варианта, който най-добре подхожда на вашия интериорен дизайн или който ви допада най-много.

Така с малката настолна лампа можете да допълните своите висулки Haipot и да създадете изчистена и дизайнерска съгласуваност в концепцията за осветление на помещението или да използвате лампата като фенер навън през топлите вечери.

Прегледайте цветната серия Haipot от DybergLarsen тук