Flos предлага красив нов оригинален дизайн от 2023 г: Настолна лампа Bilboquet в три красиви цвята

2 май 2024
Flos предлага красив нов оригинален дизайн от 2023 г: Настолна лампа Bilboquet в три красиви цвята
Италианската дизайнерска компания го направи отново! В плодотворно сътрудничество с френско-канадския дизайнер Филип Малуен Flos създаде красива дизайнерска лампа с усъвършенствана концепция, добре обмислен външен вид, ориентиран към употреба интериор и устойчив състав, която отговаря на всички изисквания за идеален съвременен източник на светлина. Лампата Bilboquet привлича погледите с ориентирания си към формата външен вид: цилиндричната основа и главата на лампата, магнитната шарнирна връзка и дългия кабел в подходящ цвят. Всичко това се съчетава перфектно в една красива конструкция, която е и намигване към френската игра с топка bilboquet, от която лампата е вдъхновена и носи името си. Шарнирът може да се върти във всички посоки, което ви позволява да регулирате главата на лампата и по този начин да насочвате светлината с максимална прецизност. Това е особено полезно, тъй като лампата осигурява фокусирано, директно осветление. Лампата е снабдена с цокъл GU10, който се намира сравнително близо до светлинния изход в края на цилиндричната глава, което позволява на светлината да свети ефективно и целенасочено, което прави Bilboquet идеална за работа или четене. Можете също така да оставите главата на лампата насочена към стената за приятно, непряко акцентно осветление.

Настолната лампа има красива, масивна повърхност, която подчертава нейния дизайнерски вид. Тя се предлага в три различни цветови варианта, всеки от които с внимателно подбран абажур, който улеснява интегрирането ѝ в интериорния дизайн.

Същевременно дизайнът на лампата се отличава с рециклирани материали: главата и основата са изработени от рециклиран поликарбонат, страничен продукт от производството на хартия. Лампата е сглобена изцяло без използване на лепило, така че всички нейни отделни части могат да бъдат разглобени в края на живота на лампата и да бъдат използвани отново в бъдеще.

Всички красиви варианти на Bilboquet от Flos можете да намерите точно тук!