Ефективно осветление за всички помещения със серията Asto Tube от SLV

29 април 2024
Ефективно осветление за всички помещения със серията Asto Tube от SLV
Универсалността и практичността винаги са вървели ръка за ръка с трайно и висококачествено осветление при немските майстори на осветлението от SLV, за които можете да прочетете повече тук. В съвместните усилия за създаване на колекция от осветителни възможности с проста и последователна дизайнерска концепция, видове лампи за всякакво предназначение и ефективно, но удобно осветление, което да помага на потребителите всеки ден, се роди Asto Tube. Колекцията осветителни тела включва таванни, висящи и стенни лампи, както и прожектори за повърхностен монтаж, така че има подходящ модел, независимо дали се нуждаете от основно, допълнително или акцентно осветление. Осветителните тела могат да бъдат избрани с един или повече светлинни източници, а всеки модел се предлага както в черно, така и в бяло, така че можете да комбинирате осветлението със заобикалящата ви среда.

Всички осветителни тела Asto Tube се характеризират с обтекаем дизайн с намален брой детайли. Главата на лампата е с проста, цилиндрична форма, която създава фокусирано осветление в неслепващ блясък със своите LED крушки GU10. Минималистичният външен вид превръща лампите Asto Tube в ненатрапчив елемент от интериорния дизайн, който дискретно се слива с фона и осветява по най-добрия начин заобикалящата ви среда. Този тип дизайн и качество на осветлението са особено подходящи за модерни домове със склонност към простота, но могат да бъдат успешно интегрирани и в търговски площи и други търговски обекти.

На всичкото отгоре тонът на светлината може да се променя чрез отделни рефлектори, продавани като резервни части в серията Asto Tube. Тук можете да избирате между златен, сребърен, меден или тъмнолилав рефлектор за красива вариация на осветлението. Вижте всички съвременни модели и резервни части на Asto Tube тук!