Внесете бъдещето в осветлението си с WiZ

18 април 2024
Внесете бъдещето в осветлението си с WiZ
През последните години технологията за интелигентно управление на електрониката достигна нови висоти. Там, където някога сте имали късмета да намерите лампа с функция за затъмняване или регулиране на цветовия тон, новото поколение интелигентни лампи предлага безпрецедентни възможности за регулиране на светлината - не само по отношение на промяна на яркостта и цветовата температура, но и за дистанционно управление на светлината, настройки на времето и дори цели сценарии за осветление, за да се създаде идеалното настроение за всеки момент и повод. Една от марките, които наистина са направили пробив в областта на интелигентното осветление, е хонконгската WiZ - компания за осветление, специализирана в интелигентно осветление на достъпни цени, които всеки може да си позволи.

Създадена през 2017 г., WiZ предлага лампи, крушки и аксесоари, като всички те се характеризират с интелигентен дизайн, който позволява управлението на светлинните източници чрез удобното за потребителя приложение WiZ, което може да бъде изтеглено безплатно на вашия телефон, таблет или други електронни устройства. WiZ е специализирана в таванните лампи, които често се предлагат в по-големи серии с различни версии, цветови варианти и размери, за да осигурят подходящо осветление за всяка стая. Вижте всички интелигентни лампи на WiZ точно тук!

С крушките WiZ можете да направите всяка лампа интелигентна и те се предлагат в широка гама, така че за всеки модел лампа има крушка WiZ. Всички крушки WiZ можете да намерите тук!

И накрая, но не на последно място, WiZ предлага аксесоари, които разширяват възможностите за интелигентно управление както на лампите WiZ, така и на други електронни устройства в дома ви. Всички аксесоари на WiZ можете да намерите тук!

Като естествена последица от футуристичните си функции и високия си потенциал всички осветителни тела WiZ имат ултрамодерен, рационализиран дизайн с чисти, ясни линии, неутрални и често монохромни цветови тонове и красива простота в дизайна, която ги прави изключително лесни за вписване във всеки интериор.

Научете повече за WiZ и вижте всички техни красиви продукти Право тук!