Внесете иновации и устойчивост в осветлението с Flying Висяща Лампа от Made By Hand

10 април 2024
Внесете иновации и устойчивост в осветлението с Flying Висяща Лампа от Made By Hand
Ако обичате креативния и иновативен дизайн, от който струи индивидуалност и характер, новата серия висулки Flying Висяща Лампа е за вас! Меките, органични дъги, характерни за дизайнерския език на лампата, и плаващият ѝ вид позволяват лесно да се разбере откъде идва името на лампата. С абажур от 3D плетиво, изработен с минимални отпадъци от материали, и конструкция, която позволява лампата да бъде разглобена и съставните ѝ материали да бъдат рециклирани, Flying Висяща Лампа се откроява като серия, при която устойчивостта е взета предвид във всяка част от процеса.

Творба на изкуството от истински майстор на дизайна


Серията е проектирана през 2023 г. от Борис Берлин, който оставя решителна следа в датския дизайн със своята уверена ръка и любопитство, превръщайки се в един от най-иновативните датски интериорни дизайнери на нашето време. През 1983 г. той създава Boris Berlin Design, а през 1987 г. заедно с Poul Christiansen основава Komplot Design. Заедно те оформят скандинавската дизайнерска сцена в продължение на 20 години. През 2010 г. Борис Берлин обединява усилията си с Алексей Искос в компанията Iskos-Berlin, а през 2017 г. се завръща като самостоятелен дизайнер в Boris Berlin Design. Борис Берлин вижда дизайна като звено в напрежението между изкуството и инженерството, производителя и потребителя, между различните култури, традицията и иновацията, рационалността и интуицията. Подобно на въжеиграч, който се нуждае от много опъната линия, за да запази равновесие, напрежението между тези полярни противоположности е условието за успешен дизайн.


Този деликатен баланс е ясно изразен в Flying Висяща Лампа, където всеки милиметър от красивия дизайн е внимателно измерен и настроен така, че да съответства на останалите. Лампата се предлага в три различни размера, всеки от които в четири красиви цвята.

Вижте цялата поредица Flying Висяща Лампа тук!